Favorieten April

 

De maand april is weer bijna voorbij en zoals gewoonlijk laat ik jullie dan mijn favorieten van de voorbije maand zien. Ik leerde nieuwe merken en producten kennen waarvan ik aangenaam verrast was. Benieuwd? Lees dan snel verder.Voor mijn ooglooks grijp ik altijd naar neutrale kleurtjes. Bij Douglas kwam ik het Divine Neutrals Eyeshadow Palette van Morphe tegen en die kleurtjes waren helemaal mijn ding. De oogschaduwen zijn goed gepigmenteerd en blenden mooi uit. Je kan alle kleurtjes met elkaar combineren wat een groot voordeel is. Ik ben helemaal fan van dit palette.


Sinds enkele weken heb ik een extra stapje in mijn verzorgingsroutine na het reinigen van mijn huid. De Hyaluronic Acid Toner reinigt en hydrateert niet alleen de huid maar helpt ook bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Ik verschiet elke keer hoe ‘vuil’ mijn huid nog steeds is na het reinigen. Hierna voelt mijn huid wel heel schoon aan. Het handige pompje is mooi meegenomen.


Het Lip Sleeping Mask van Laneige stond al lang op mijn wishlist en ben blij dat ik dit nu eindelijk aangeschaft heb. Het masker zorgt ervoor dat je lippen ’s nachts extra verzorging krijgen en ’s morgens weer zacht aanvoelen. Het lekkere bessengeurtje is mooi meegenomen. Zeker in de koude maanden is dit een aanrader.


Wanneer ik ’s morgens niet veel tijd heb voor een ooglook grijp ik naar de Volumiyeux oogpotloden. Ze glijden als het ware over het ooglid en zijn gemakkelijk te blenden. Ze zijn zo handig en gemakkelijk om mee te werken en je oogschaduw blijft de hele dag mooi op zijn plaats. Ook voor op vakantie zijn ze ideaal en zo hoef je geen heel oogschaduwpalette mee te sleuren. Ik heb momenteel 2 kleurtjes Marron en Papillon welke gemakkelijk te combineren zijn. Ik ga zeker nog enkele kleuren aanschaffen.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties