Clay And Glow | Hyaluronic Acid Toner

 

Onlangs kon je hier een review lezen over de Cooling Eye Cream van Clay And Glow. Vandaag laat ik jullie nog een product van dit merk zien, namelijk de Hyaluronic Acid Toner. Benieuwd of deze ook zo bevallen is? Lees dan snel verder.


De Hyaluronic Acid Toner bevat een combinatie van hyaluronzuur en vitamine C, B5 en B3 die de huid helpt te reinigen en te hydrateren. Daarnaast helpt de toner ook met het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

De toner bevat hyaluronzuur wat bekend staat de huid te hydrateren en volume te geven. Hierdoor zullen rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden en helpt het bij het verstevigen van de beschermlaag van de huid. Vitamine C beschermt tegen schadelijke factoren zoals vervuiling en Uv-straling. Het vernieuwt het huidoppervlak en maakt de huid lichter wat helpt tegen pigmentvlekken. Vitamine B3 of niacinamide helpt bij het verkleinen en verminderen van zichtbaar vergrote poriën. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen die roodheid, jeuk en zwelling verminderen en fijne lijntjes gladder maken. De doffe huid weer gaat stralen. Vitamine B5 of panthenol is een antioxidant dat helpt de droge en geïrriteerde huid te hydrateren en te kalmeren. Het helpt de vochtbalans in de huid te herstellen en stimuleert de aanmaak van weefsel en gaat zo het verouderen van de huid tegen.


Ingrediënten:
Aqua, Natriumhyaluronaat (Hyaluronzuur), 3-O-Ethyl Ascorbinezuur (Vitamine C), Niacinamide (Vitamine B3), Panthenol (Vitamine B5), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine.

Hoe te gebruiken?
Een toner gebruik je na het reinigen van je huid. Druk 2 of 3 keer met een wattenschijfje op het pompje. Ga daarna met het wattenschijfje over je gezicht en hals. Hierna kan je je skincare routine vervolgen.


Een toner was eigenlijk een product waarvan ik dacht dat ik het niet nodig had maar nu ik het wel in mijn verzorgingsroutine toegevoegd heb kan ik het niet meer missen. Ik kon niet geloven hoe ‘vuil’ mijn huid nog was na het reinigen. Het handige pompje zorgt ervoor dat je zonder geknoei het product aanbrengen op een wattenschuifje. Ik gebruik altijd extra grote wattenschuifje hierbij omdat dit handiger is vind ik. Deze toner vind ik heel fijn in gebruik en mijn huid voelt telkens heel schoon uit na gebruik.

De toner is samengesteld uit 99% natuurlijke ingrediënten en is vrij van alcohol, parabenen, oliën en parfum.

De Hyaluronic Acid Toner bevat 175 ML en kost €19.95.

Gebruiken jullie een toner in jullie reinigingsproces?

Reacties