Morphe X Jaclyn Hill | Divine Neutrals Eyeshadow Palette

 

Jaren geleden kocht ik mijn eerste palette van Morphe. Ik was aangenaam verrast door de pigmentatie en houdbaarheid en toen ik onlangs bij Douglas was viel mijn oog op het Morphe X Jaclyn Hill Divine Neutrals Eyeshadow Palette. De kleuren uit dit palette zijn helemaal mijn ding en besloot om dit palette mee te nemen. Ben jij ook zo gek op neutrale oogschaduwen? Lees dan snel verder.


Voor sommigen onder jullie zal de naam Jaclyn Hill een belletje doen rinkelen. Deze YouTube-ster bracht in het verleden al een highlighter uit in samenwerking met Becca. Daarna had ze ook al meerdere samenwerkingen met Morphe waaronder dus dit Divine Neutrals Eyeshadow Palette.


Het Divine Neutrals Eyeshadow Palette is een oogschaduwpalette bestaande uit verschillende neutrale draagbare kleurtjes. Een mix van 6 matte en 6 glanzende oogschaduwen waarmee je zowel een neutrale look voor overdag als een meer opvallende look voor ’s avonds mee maken.

De bovenste rij zijn allemaal matte kleuren:


Chic Happens:
lichtroze
Just Barely: vuilroze
Good Vibes: licht bruin
Boo Bear: aubergine bruin
Booked: kastanjebruin
Cinnamon Roll: donkerbruin

De onderste rij bevat allemaal glanzende kleuren:


Awe Luxe: glanzend vuilroze
Birthday Suit: glanzend brons
Drippin’: glanzend goud
Risqué Business: glanzend aubergine bruin
Strip Tease: glanzend medium bruin
Exposed: glanzend donkerbruin

Op de foto’s kan je zien hoe goed de kleurtjes gepigmenteerd zijn. De swatches zijn van 1 swipe in het kleurtje. Ze geven niet alleen veel kleur af maar blenden ook mooi uit en blijven de hele dag goed op hun plaats zitten. Ik ben helemaal fan van dit palette. Je kan er niet alleen prachtige neutrale looks mee maken maar met de donkerdere of glanzende kleuren kan je ook looks voor een avondje uit creëren.

De simpele verpakking van het palette past helemaal bij het neutrale van de oogschaduwkleurtjes. Het is gemaakt van stevig karton dat tegen een stootje kan. Ook grote spiegel is handig voor als je het palette meeneemt op vakantie.


Het Morphe X Jaclyn Hill Divine Neutrals Eyeshadow Palette is te koop bij Douglas en Ici Paris XL en kost € 19,95.

Hebben jullie al eens een iets van Morphe gekocht? Zijn de kleuren van dit palette jullie ding?

Reacties

  1. Dit is een prachtige palette met heel mooie pigmentatie. Ik heb nog nooit iets van dit merk gekocht. De kleuren zijn wel helemaal mijn ding!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten