Favorieten Maart

 

Maart is ook weer bijna voorbij en vandaag op mijn verjaardag laat ik jullie mijn favoriete producten van de voorbije maand zien. Benieuwd welke leuke producten ik ontdekte? Lees dan snel verder. Onlangs leerde ik het Belgische make-up merk Cent Pur Cent kennen op een workshop in mijn plaatselijke apotheek. Ik had het merk wel al op sociale media voorbij zien komen maar nog nooit iets van getest. Ideaal dus om naar zo’n workshop te gaan. Ik leerde met verschillende van hun producten werken en normaal gezien gebruik ik altijd een vloeibare foundation dus het was wat wennen om los poeder te gebruiken maar ik was aangenaam verrast omdat het resultaat er heel natuurlijk uit ziet.


De oogschaduwen van Natasha Denona zijn echt top. De kleuren zijn niet alleen prachtig maar zijn ook goed gepigmenteerd en blenden heel mooi uit. De kleurtjes uit dit palette passen mooi bij elkaar en je kan er een look voor zowel overdag als ’s avonds mee maken.


Ik ben al jaren gek op de parfums van Marc Jacobs en ik was dan ook meteen weg van deze nieuwste telg uit de Daisy lijn. De geur doet direct aan de lente denken. Ook de kleurencombinatie van de Skies flacon vind ik prachtig.


Nu we weer zonder mondmasker mogen rondlopen gebruik ik weer meer lipproducten. Vorige zomer ontdekte ik de Stay Vulnerable Glossy Lip Balm van Rare Beauty en was aangenaam verrast. Nearly Mauve is zo’n mooie kleur. De Lip balm is eigenlijk meer een gloss dan een balm en plakt niet. De gloss steekt in mijn handtas zodat ik deze altijd bij de hand heb.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Hiep hiep hoera, gelukkige verjaardag Tania! Hopelijk heb je een fijne verjaardag gehad? Mooie favorieten heb je. Ik ben vooral benieuwd naar het Marc Jacobs parfum. De oogschaduw palette ziet er ook mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten