Marc Jacobs | Daisy Eau so Fresh Skies

 

Al jaren ben ik fan van de Daisy geuren van Marc Jacobs. Onlangs kwam een nieuwe variant Skies uit en daar was ik natuurlijk benieuwd naar. Bij de parfumerie besloot ik om Eau so Fresh uit te proberen en was meteen verkocht. Vandaag vertel ik jullie wat meer weten over deze nieuwste telg uit de Daisy familie.


Daisy Eau so Fresh Skies is een vrouwelijke geur met een aromatische mix van blauwe thee, gele kamille en violet gewikkeld in milde houtsoorten. Deze bloemige geur werd gecreĆ«erd door Alberto Morillas. Hij omschrijft de geur als “een lentedag met een rustgevende bries, voelend hoe de wind beweegt en rimpelt van leven, bijna als stromend water.”

Topnoten: Grapefruit, Blauwe Thee, Kruisbes
Hartnoten: Kamilleolie, Viooltje
Basisnoten: Cederhout, Musk, Teatree Akkoord

Ingrediƫnten:
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Farnesol, Citral, Methyl 2- Octynoate, Benzyl Alcohol, Ext. D&C Violet No. 2 (Ci 60730).


Voor de fles lieten ze zich inspireren door de helderblauwe lucht boven een zonovergoten zee. De fles heeft lichtgevende blauwtinten en de iconische madeliefjesdop kreeg deze keer gele en blauwe madeliefjesbloemblaadjes. In het midden voegt een gouden accent een element van verfijning toe.Het parfum heeft een heerlijk frisse geur en doet mij echt aan de lente denken. Ik heb er weer een favoriete geur bij. Oh en de kleurencombinatie van deze flacon vind ik ook heel geslaagd.

De Marc Jacobs parfums zijn te koop bij de parfumerie of online. Daisy Eau so Fresh Skies kost € 88 voor een flacon van 75 ml. Toen ik deze kocht was er een promotie en ik betaalde iets meer dan € 66 voor deze fles.

Welk is jullie favoriete parfum?

Reacties

  1. Dit lijkt me een heerlijk lentegeurtje! Ik heb verschillende favoriete parfums die ik afwissel. De Marc Jacobs Daisy Spring heb ik en die ruikt ook lekker.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten