Op # Februari


De kortste maand van het jaar is ook weer voorbij gevlogen. Wij gebruikten weer heel wat producten op. Benieuwd of deze top of eerder een flop waren? Lees dan snel verder.


Gezichtsverzorging:


Fresh Sugar Strawberry Exfoliating Face Wash
Deze zachte exfoliërende gezichtsreiniger maakte mijn huid goed schoon. Ik kan soms een gevoelige huid hebben maar mijn huid reageerde heel goed op deze face wash. Mijn huid voelde erna ook heel zacht aan. De geur doet eerder aan van die colaflesje snoepjes denken dan aan aardbeien maar dat is mooi meegenomen. Ik zou dit product zeker opnieuw kopen.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster
De Vitamine C Booster vond ik heel fijn om te gebruiken. Mijn huid voelde zacht en gehydrateerd aan. De booster trekt snel in en plakt niet. Het speciale pompje maakt het handig om het product te doseren.

Kneipp Mindful Skin Moisturizing 24h Cream
Deze gezichtscrème heeft een dunne textuur en daardoor vond ik het heel fijn om dit product te gebruiken. Het trekt snel en in plakt niet. Mijn huid voelde zacht en gehydrateerd aan.

Haarverzorging:


Kruidvat Daily Mild Shampoo & Crèmevoeding
Deze limited edition haarproducten vond ik heel fijn in gebruiken. Mijn haar voelde schoon en verzorgd aan. Met deze grote verpakkingen van 500 ml kan je ook een hele tijd verder. Ik ben heel tevreden over deze tijdelijke producten.

2-Step Relacxing Hair Mask Treatment
Die haarmasker bestaat uit 2 delen. Eerst breng je het haarmasker met kokosolie en sheabutter aan op je haar zodat om je haar te voeden en zacht te maken. Daarna breng je het kapje aan. Na het uitspoelen voelde mijn haar zacht aan en was het gemakkelijk te doorkammen. Dit duo kocht ik bij Action.

Maskers:


Fun Facial Mask Reindeer
Dit leuke masker met de print van een rendier voelde heel verfrissend en aangenaam aan op de huid. Mijn huid voelde gehydrateerd aan.

Fun Facial Mask Pinguïn
Een gezichtsmasker met een print van een pinguin dat zich richt op het diep reinigen van de huid. Ook dit maskertje voelde heel aangenaam aan op de huid en zorgde ervoor dat deze erna heel schoon aanvoelden.

Oozoo Bear Black Space Pore Caring Mask
De verpakking van dit masker was helemaal niet handig. Je moet op de rechterbovenhoek duwen tot het serum in het masker kwam. Het duurde een hele tijd voor dit lukte. Het masker vond ik wel heel fijn.

The MASK Dr. Niacinamide Face Sheet Mask
Dit fijne masker zorgde ervoor dat mijn huid weer ging stralen. Het voelde aangenaam en fris aan op de huid.

The MASK Dr. Collagen Face Sheet Mask
Dit masker zou de stevigheid van de huid aanpakken maar dat lukt natuurlijk niet met één maskertje. Voor de rest voelde het wel heel fijn aan op mijn gezicht.

The MASK Dr. Retinol Face Sheet Mask
Het Retinol gezichtsmaster richt zich op het verjongen en vernieuwd van je tin en zou de celgroei stimuleren. Mijn huid voelde erna heel zacht en glad aan. Na 1 masker kan je huid natuurlijk niet steviger aanvoelen. Het masker bevatte veel serum maar voelde wel heel verfrissend en aangenaam aan.

Balea Kaktus Tuchmaske
Een heel fijn gezichtsmasker met cactus extract en hyaluronzuur. Het voelde heel verfrissend aan en zorgde voor een intensieve hydratatie.

Bad/doucheproducten:


Living the Coffee Scrub Life
Deze koffiescrub kocht ik bij Action. De scrub maakt mijn huid lekker zacht. Alleen staat op de verpakking dat je de verpakking 10 tot 15 keer kan gebruiken maar ik ben niet eens aan 10 keer geraakt. Jammer. Van de scrub zelf ben ik wel tevreden.

Nivea Men Sport 24H Fresh Effect
Filip heeft deze maand 2 flessen van deze douchegel opgemaakt. Hij vind ze heel fijn om te gebruiken zeker na het sporten.

Allerlei:


Kruidvat Oh! My Hair Gummies
Net als elke maand heb ik ook deze maand weer een potje van de Hair Gummies opgebruikt. Ik heb toch het gevoel dat ze iets voor mijn haar doen dus ik blijf ze nu elke dag gebruiken.

Nivea Men Fresh Active Deodorant
Deze maand heeft Filip 2 van deze deo’s opgebruikt. Deze zorgt ervoor dat hij de hele dag fris blijft ruiken.

Bath & Body Works Honolulu Sun Gentle Foaming Hand Soap

Ik vind de schuimende handzepen van Bath & Body Works heel fijn in gebruik. Deze heeft eigenlijk een zomers geurtje en bevat kokos. Onze handen zijn steeds schoon en ruiken ook nog eens lekker.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Leuk om te zien! Toevallig heb ik vandaag ook mijn opgebruikte producten gedeeld. Die Kneipp Mindful Skin Moisturizing 24h Cream klinkt heel fijn. Ook leuk om te lezen dat die Kruidvat shampoo en crèmespoeling je zo goed bevielen, aangezien deze producten zo goedkoop zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten