Favorieten December

 

Vandaag zijn we alweer de laatste dag van 2021. Dit jaar is echt voorbij gevlogen. Het voorbije jaar heb ik heel wat mooie en nieuwe producten en merken leren kennen. Ik heb mijn favorieten van december eventjes op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan snel verder.Ik heb al heel wat verschillende haarmaskers gebruikt en volgens mij was dit de eerste keer dat ik een oliehaarmasker gebruikt heb. De verpakking vind ik heel origineel en handig in gebruik. Het masker maakte mijn haar heel zacht en ik vond dat het erna ook gemakkelijker te doorkammen was.


Het Cinnamon Sheet Mask is een voedend en verzachtend gezichtsmasker dat zich richt op de normale tot droge huid. Het masker voelde heel aangenaam en verfrissend aan op de huid. Het masker had een soort melkgeur met een subtiele kaneelgeur. Mijn huid voelde erna heel zacht aan.


De Vitamine C Booster is ontwikkeld om de eerste tekenen van veroudering aan te pakken en fijne lijntjes te verminderen. Al van de eerste keer dat ik de booster gebruikte voelde mijn huid goed aan. Deze voelde meteen zacht aan. Het product ruikt niet alleen lekker, maar trekt ook snel in en plakt niet.


Ik ben gek op douchegels met zoete geurtjes. Deze van Nivea ruikt heel zoet en fruitig, het lijkt wel een smoothie. De douchegel maakt mijn huid goed schoon en schuimt ook veel, heerlijk.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Leuke favorieten! Ik ben vooral benieuwd naar het Cinnamon Sheet Mask en de Eucerin booster.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten