Favorieten November

 

De voorlaatste maand van het jaar is ook alweer bijna voorbij. Ook deze maand gebruikt ik weer nieuwe producten die mij goed bevallen zijn en daarom kregen ze een plaatsje in mijn favorietenlijstje. Benieuwd naar deze favorieten? Lees dan snel verder.Ik heb de laatste tijd wat last gehad van droge lippen dus deze lippenbalsem van Rainpharma kwam goed van pas. De crème is was dikker van structuur en smeert gemakkelijk uit. Mijn lippen voelen erna heel zacht en gehydrateerd aan. De balsem heeft een sinaasappelgeur. Ik had eerst wat schrik dat mij dit niet zou bevallen maar integendeel. De tube steekt in mijn handtas zodat ik altijd kan smeren wanneer nodig.


Ik ben gek op de douchegels van Treaclemoon. Ze schuimen niet alleen goed maar ze ruiken ook nog eens heerlijk. Ik gebruik de douchegels ook vaak in bad als badschuim. De Marshmallow Hearts Shower & Bath Gel is een romige douchegel met een zoete marshmallow geur, zalig.


De Goodbye Stress Massageolie bevat een de geurcombinatie van watermunt en rozemarijn die niet alleen verfrissend werkt maar ook je energie geeft en je contractie en geheugen stimuleert. De olie heeft een fijne structuur die gemakkelijk uitsmeert en intrekt. Het laat een beschermend laagje achter dat je huid zacht maakt. Ik vind deze echt heerlijk om te gebruiken na het douchen of het baden.


Je huid goed reinigen is heel belangrijk. Toen ik deze reinigingsbar mocht uitproberen was ik heel benieuwd en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Deze bar reinigt je huid en verwijdert vuil en onzuiverheden zonder je huid uit te drogen. Mijn huid voelt erna schoon aan en helemaal niet trekkerig. Ik vind deze heel fijn om te gebruiken.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties