Treaclemoon | Marshmallow Hearts Shower & Bath Gel

 

Jaren geleden ontdekte ik de heerlijke douchegels van Treaclemoon. Ik had toen al de Marshmallow Heaven Showergel getest en toen ik zag dat er nu ook een Marshmallow Hearts Shower & Bath Gel was, moest ik deze natuurlijk ook eens uitproberen. Benieuwd naar deze heerlijk zoete douchegel? Lees dan snel verder.

Met de Bath & Shower Gels van Treaclemoon kan het nooit mis gaan. Ze ruiken lekker, zijn heel fijn in gebruik en schuimen goed. Daarnaast zijn ze ook nog eens budgetproof. Kortom, een aanrader dus.

De Marshmallow Hearts Shower & Bath Gel is een romige, zoete (lees marshmallow, suikerspingeur) douchegel die belooft om de huid niet alleen goed schoon te maken maar ook te voeden. Zoals de naam al zegt kan je dit product zowel in de douche als in bad gebruiken. Je heb slechts weinig product nodig voor heel wat schuim.

Ingrediƫnten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Parfum, Styrene/Acrylates Copolymer, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polyquaternium-7, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Hydroxide, Althaea Officinalis Root Extract, Hexylene Glycol,CI 19140, CI 17200.

Hoe te gebruiken?
Breng het product direct op de vochtige huid aan tijdens het douchen en spoel af of giet wat onder stromend water en laat het 10 minuten intrekken.

Deze douchegel ruikt echt zalig. Het product is heel romig en smeert gemakkelijk uit. Mijn huid voelt erna heel schoon aan. Deze grote handige flacon is doorzichtig waardoor je goed kan zien hoeveel product er nog in de fles zit. De flacon bevat 500 ml waardoor je er een hele tijd mee verder kan. Ik gebruik deze Shower & Bath Gel ook vaak in bad voor veel schuim. Ben je gek op zoete geurtjes dan kan ik je deze douchegel zeker aanraden.

De verpakking van de douchegel is goed voor het milieu want 100% van elke treaclemoon-fles is gemaakt van gerecycled oceaangebonden plastic.

De Treaclemoon Shower and Bath Gels zijn vegan en o.a. te koop bij Kruidvat. Ik betaalde voor deze flacon € 2,99.

Zijn jullie ook zo gek op zoete geurtjes? Kenden jullie het merk Treaclemoon al?

Reacties

  1. Dit lijkt me een heerlijke douchegel. Ik krijg er een beetje een Lush Snow Fairy gevoel van. Fijn dat hij zo romig is. Ik heb eigenlijk nog geen douchegels van Treaclemoon geprobeerd. Moet ik toch maar eens doen dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is zo'n product waar ik moeilijk kan aan weerstaan.
    De verpakking schreeuwt gewoonweg: koop me, ik ben lekker en ik ruik lekker.
    De naam alleen al ruikt zalig.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten