Kneipp | Goodbye Stress Massageolie

 

Een tijdje geleden liet ik jullie al enkele producten van de Goodbye Stress lijn van Kneipp zien. Vandaag mag ik jullie het nieuwste product van deze lijn laten zien, namelijk de Massageolie. Benieuwd of dit ook zo’n fijn product is? Lees dan snel verder.


De Goodbye Stress lijn biedt op een holistische wijze producten aan voor het loslaten van stress en het leegmaken van je hoofd. Net als de andere Kneipp massageoliën bevat de nieuwe massageolie Goodbye Stress 95% natuurlijke oliën en is deze rijk aan verzorgende werkstoffen en celbeschermende vitamine E. Dankzij de geurcombinatie van watermunt en rozemarijn kan je op elk moment van de dag genieten van een zenmomentje. Watermunt is heel verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Rozemarijnolie stimuleert dan weer het geheugen, de focus en de concentratie.

Ingrediënten:
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Camphor, Mentha Aquatica Flower/Leaf/Stem Extract, Linalool, Limonene, Coumarin, Benzyl Alcohol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum (Fragrance), Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol.

Hoe te gebruiken?
Breng een dun laagje aan met lichte druk en gelijkmatig ronddraaiende bewegingen inmasseren. Deze olie is geschikt voor verschillende soorten massages zoals een nekmassage, rugmassage, voetmassage, ontspanningsmassage, sportmassage,... De olie is ook heel fijn om je droge huid mee in te masseren meteen na het douchen.



De olie heeft een hele fijne textuur en smeert hierdoor heel gemakkelijk uit. Het product trekt langzaam aan in en laat een beschermend laagje achter waardoor je huid meteen zacht aanvoelt. De geur is ontspannend. Het is echt een heerlijke massageolie om te gebruiken.

De olie bevat geen minerale oliën, parabenen, siliconen, microplastics en is dierproefvrij.

De Massageolie bevat 100 ml en kost € 9,49.

Gebruiken jullie soms een massageolie?

Reacties