Favorieten September

 

De voorbije maand heb ik weer heel wat leuke producten gebruikt en vandaag zet ik mijn favorietjes eventjes op een rijtje. Benieuwd welke toppers ik gebruikt heb? Lees dan snel verder.Ik ben gek op de producten van Sol de Janeiro en was dan ook blij dat ze een haarmasker uitgebracht hebben met hun heerlijke geur. Het Triple Brazilian Butter Hair Treatment is een herstellend haarmasker dat zich richt op droog en beschadigd haar. Mijn haar voelt erna niet alleen zacht aan maar ruikt ook nog eens lekker. Het masker is wat duurder dan de andere haarmaskers die ik normaal gebruik maar vind het zeker zijn geld waard en ga het zeker opnieuw aanschaffen als deze verpakking op is.


Kneipp Beauty Secret Sugar & Oil Body Scrub

Eén tot tweemaal per week gebruik ik een scrub. De Sugar & Oil Body Scrubs van Kneipp behoren zeker tot mijn favoriete scrubs. Ik heb dan ook al enkele van deze suikerscrubs opgebruikt en vind ze echt heerlijk. Ze laten een olielaagje achter dat mijn huid lekker zacht maakt. De geur van Beauty Secret is heel subtiel.Sinds kort heeft Lush herbruikbare oogmaskers die je tot 3 weken kan hergebruiken. De Cucumber Eye Pads bevatten komkommer en carrageen-extract uit zeewier die ervoor zorgen dat je ogen er minder vermoeid of gezwollen gaan uitzien. Ze voelen aangenaam aan op de huid, zeker na een hele dag achter je pc te zitten. Ik bewaar ze in de koelkast zodat ze extra fris aanvoelen.Naast beautyproducten ben ik ook gek op geurkaarsen. Vooral die van Bath & Body Works zijn een favoriet. Ze kosten wat meer maar ze ruiken zo lekker. Zelfs als ze niet branden ruikt je huis heerlijk. De Vanilla Pumpkin Marshmallow heeft echt een zalige zoete herfstgeur en is dan ook vaak aan het branden wanneer ik thuiswerk. Ons huis ruikt echt heerlijk.


Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

 1. Oh, ik ben zo benieuwd naar die Lush oogpads en Bath & Body Works geurkaars. Als je de geur al ruikt zonder ze aan te steken, dan moet ze wel heel goed zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kaarsen van Bath & Body Works zijn echt zalig. Ik ben aan het wachten tot de herfst en wintercollectie online komt.

   Verwijderen
  2. Ik heb net een Lush bestelling gedaan, maar de cucumber eye pads zijn helaas uitverkocht. Ik heb ook een kijkje genomen bij Cozy-Favorites om die geurkaars te bestellen, maar ik kan ze niet vinden. Heb jij een idee waar ik die zou kunnen vinden? Alvast bedankt!

   Verwijderen
  3. Oh jammer dat ze uitverkocht waren. Die kaars heb ik vorig jaar gekocht dus ik vrees dat ze die niet meer zullen hebben. Cozy-Favorites is gestopt met het verkopen van Bath & Body Works omdat het merk nu zelf een webshop heeft die verstuurd naar Nederland en België. Ik heb gezien dat ze daar nog steeds geen herfstcollectie hebben wat ik toch een beetje vreemd vind.

   Verwijderen
 2. Oeh ik ruik het bijna wanneer ik de naam lees: Vanilla Pumpkin Marshmallow. Lijkt me echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral de hair repair treatment spreekt mij aan. Mijn haren zijn vochtarm en daardoor vaak pluizig helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een super masker. Niet goedkoop maar wel heel goed

   Verwijderen
 4. Ik ben vooral erg benieuwd naar die oogmaskers, dus daar ga ik van de week even naar kijken. Ik merk namelijk dat ik in deze tijd veel meer last krijg van droge ogen die er dan ook vermoeiender uitzien door de vele tijd binnen en achter de pc.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben iedere keer weer zo verbaasd over alle producten die er op deze markt zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die komkommer pads lijken mij erg prettig in gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oow heerlijk..lekker herfstachtig ook...het haarmasker spreekt me het meeste aan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke herfstige foto's! Ik heb het de afgelopen maand een beetje te druk gehad met dingen buiten huis, om binnen veel te ontdekken. Maar dat komt de komende maanden vast en zeker goed. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's zeg! Helemaal in de herfstsfeer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oooh die oogmaskers kende ik nog niet. De volgende keer dat ik bij Lush ben eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De sugar & oil body scrub van Kneipp lijkt me echt een heerlijk product!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten