Lush | Cucumber Eye Pads


Dat ik gek ben op maskertjes moet ik jullie niet meer vertellen. Toen ik zag dat Lush nu ook oogpads heeft moest ik deze natuurlijk eens uitproberen. Bij mijn laatste bezoekje aan een Lush winkel kocht ik de Cucumber Eye Pads en ging ze meteen uittesten. Of ze bevallen zijn vertel ik jullie vandaag. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Zit jij ook zo lang achter je computer of voor de tv? Dan is het tijd voor een oogmasker. De Cucumber Eye Pads bevatten komkommer en carrageen-extract uit zeewier welke de huid en ogen verfrissen en kalmeren. Komkommer bevat vitamine C en heeft heel wat hydraterende en ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor deze Cucumber-oogpads perfect zijn voor het kalmeren van vermoeide en/of gezwollen ogen. Je kan deze oogpads gemakkelijk combineren met een gezichtsmasker. Relaxen maar.

Ingrediënten:
Verse Komkommer Puree (Cucumis sativus), Glycerine, Water (Aqua), Carrageenextract (Chondrus crispus)


Hoe te gebruiken?
Leg de eye pads op je gesloten ogen, leun achteruit en ontspan. De maskertjes kan je tot 3 weken hergebruiken. Zorg er wel voor dat je huid rond de ogen altijd goed schoon is wanneer je de pads gebruikt. De Eye Pads bewaar je het beste in de koelkast of de vriezer zodat ze extra fris aanvoelen.


Wat ik leuk vind aan deze oogpads is dat je ze kan hergebruiken. De meeste oogmaskers kan je maar 1 keer gebruiken, deze van Lush dus tot 3 weken. Het nadeel is dat je niet ineens verschillende pakjes met oogpads ineens kan aankopen omdat ze maar 3 weken meegaan. Ik had de maskertjes voor gebruik in de koelkast gelegd en ze voelden heel fris aan. Ze voelden heel aangenaam aan op de huid. Mijn huid voelde erna opgefrist en zacht aan. Ideaal na een dagje zonnen. Ik nam ze mee op vakantie waar het heel warm was.

De verpakking is biologisch afbreekbaar en kan je gewoon op de composthoop smijten.

De Cucumber Eye Pads kosten € 4 pet setje.

Gebruiken jullie soms een oogmasker? Zeggen deze eye pads jullie iets?

Reacties

 1. Amai, deze oogpads zien er goed uit zeg! Ik heb ze nog nooit gezien. Inderdaad superhandig dat ze herbruikbaar zijn. Bij mij doen de meeste oogpads niet veel, behalve verfrissen, maar dat is ook al fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat doen deze ook, zeker omdat je ze in de koelkast moet bewaren.

   Verwijderen
 2. Wat een grappige oogpads, op deze manier ken ik ze nog niet. Heb wel van die kant en klare oogpads die je na 1x gebruiken weg doet (van Pixi).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er alleszins even grappig uit als echte komkommer op de ogen. Blij dat je er blij van wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De uitvoering ziet er luxe uit. Ik hebnog nooit een oogmasker geprobeerd

  BeantwoordenVerwijderen
 5. toen ik de eerste foto zag,dacht ik echt wat is dat nou weer. Nee,deze oogpads kende ik niet niet. leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik best dat je niet direct doorhad wat het was. ik zou hetzelfde hebben moest ik het niet kennen

   Verwijderen
 6. Dit lijkt me echt super prettig. Binnenkort maar eens naar lush

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dit klinkt echt heerlijk! Deze wil ik echt hebben haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, het is wel grappig maar komkommer is wel degelijk één van de beste dingen voor de huid.
  Zag deze week nog verschillende filmpjes voorbij komen waar men gewoon met een bevroren komkommer werkte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. gewoon een stukje komkommer had ik al van gehoord maar bevroren komkommer lijkt me zo koud

   Verwijderen
 9. Wat een bijzondere look voor eyepads. Hoe lang houd je ze ongeveer op per keer? Ik vind de prijs prima als je ze zo lang kan blijven gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten