Lush | Figs In Honey Bubble Bar

 

Onlangs liet ik jullie al enkele bubble bars van Lush zien zoals The Comforter Bubble Bar en de Nana Bubble Bar. Vandaag heb ik een andere bubble bar die ik graag met jullie wil delen. Toen ik bij Lush was viel mijn oog meteen om deze paarse en gouden bubble bar in de vorm van een vijg. Die moest ik natuurlijker eens uitproberen.


Hoe mooi is deze bubble bar in de vorm van een vijg? De Figs in Honey bevat het verwarmende benzoëhars dat pijnlijke spieren verlicht na een lange dag. De voedende Fair Trade sheaboter is afkomstig van een vrouwencoöperatie in Ghana en wordt op traditionele wijze geproduceerd. Mirre reinigt de huid en voegt een kruidige ondertoon toe aan deze bubble bar. Daarnaast bevat de bubble bar ook nog verzachtende, hydraterende en verzorgende Fair Trade en Biologische Cacaoboter.


Ingrediënten:
Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Natrium Laureth Sulfaat, Fair Trade en Biologische Cacaoboter, Laurylbetaïne, Parfum, Benzoëhars (Styrax tonkinensis), Mirrehars (Commiphora myrrha), Fair Trade Sheaboter, Titanium Dioxide, Laureth 4, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, *Limonene, Kleurstof 42090:2, Kleurstof 45430:1, Kleurstof 17200, Kleurstof 42090, Kleurstof 77491 (Cl 77491) (* komt van nature voor in etherische olie)

Hoe te gebruiken?
Verkruimel een stukje van de bubble bar onder stromend water voor een bad vol met bubbels. Het resterende deel kan je erna bewaren op een koele, droge plek. Wel opletten want dit product is gemaakt om te smelten bij contact met de huid en gaat dus ook gemakkelijker smelten als het warmer weer is.


Het water krijgt een mooie donkerpaarse kleur bij het verkruimelen van de bubble bar. De geur is warm en zoet vind ik zelf maar niet overheersend. Door de voedende en verzorgende ingrediënten zoals cacao en sheabutter voelt mijn huid er na heel zacht aan. Hopelijk zit deze bubble bar in het vaste assortiment want deze zou ik zeker nog opnieuw willen aanschaffen.

De Figs In Honey bubble bar kost € 8,95.

Is deze prachtige bubble bar iets voor jullie?

Reacties