Lush | Nana Bubble Bar

 

Bij mijn laatste bezoekje aan een Lush winkel viel mijn oog op de Nana Bubble Bar. Het deed mijn een beetje denken aan stukje cake dat ook nog eens heerlijk naar banaan rook. Deze bubble bar kon ik niet laten liggen en vandaag vertel ik jullie hier wat meer over. Benieuwd? Lees dan snel verder.


De Nana Bubble Bar zorgt voor het voor een zachte en gekalmeerde huid dankzij combinatie van banaan en haver. De bubble bar bevat de verzachtende en kalmerende elementen van biologische sheaboter. Biologische fairtrade cacaoboter hydrateert en verzorgt de huid. Fijne havermout en amandelolie zorgen voor een droge, vermoeide huid die zacht aanvoelt. Verse banaan is sterk hydraterend en verzachtend.

Ingrediënten:
Sodium Bicarbonate , Cream of Tartar (Potassium Bitartrate) , Sodium Laureth Sulfate , Lauryl Betaine , Fair Trade Organic Cocoa Butter (Theobroma cacao) , Fragrance , Whole Oats (Avena sativa) , Rice Starch (Oryza Sativa) , Fresh Banana (Musa paradisiaca) , Fine Oatmeal (Avena sativa) (Avena Sativa (Oat) Kernel Meal) , Wheatgerm Oil (Triticum vulgare) , Almond Oil (Prunus dulcis) , Organic Shea Butter (Butyrospermum parkii) , Corn Starch (Zea mays) , Citric Acid , Titanium Dioxide , Gardenia Extract (Gardenia jasminoides) , PEG-7 Glyceryl Cocoate , Yellow 5 Lake , Yellow 5 . (* komt van nature voor in etherische oliën)

Hoe te gebruiken?
Breek een stukje van de bubble bar en verkruimel deze onder stromend water voor een heerlijk ruikend bad met schuim. De rest van de bubble bar bewaar je best op een koele, droge plaats. Ik las dat het een product is dat gemaakt is om te smelten bij contact met de huid waardoor het ook gemakkelijker gaat smelten als het warm is. Koel bewaren is dus aangeraden.


De Bubble Bar kan je gemakkelijk in stukken breken en verkruimeld goed onder stromend water. Al snel krijg je een bad vol heerlijk ruikend schuim. De geur doet niet alleen aan banaan denken maar het heeft ook iets weg van popcorn. Zalig gewoon. Voor mij was het de eerste keer dat ik deze bubble bar zag en nu zag ik in verschillende landen dat deze al uit de collectie gaat. Zo jammer want anders had ik er nog eentje meegenomen. Ik zag wel dat ze een douchegel met dezelfde geur hebben dus die moet ik zeker ook eens uitproberen.

De prijs van de Nana Bubble Bar kan ik niet meer terugvinden maar ik denk dat het rond de 8 euro was.

Zegt deze bubble bar met banaan jullie iets?

Reacties

  1. Hé, wat een leuke bubble bar. Ik heb hem nog niet eerder gezien. Ik zou zelf niet zo snel voor een bubble bar met banaangeur kiezen, maar ik vind het wel een toffe uitvinding. Zeker als er ook een douchegel met dezelfde geur bestaat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. het was ook de eerste keer dat ik deze zag, jammer dat die dan weer weg gaat

      Verwijderen

Een reactie posten