Lush | The Comforter Bubble Bar


Ik ben helemaal weg van de bubble bars van Lush. Ik kan er zo van genieten om een warm bad te nemen met veel schuim. The Comforter heb ik al zo vaak zien voorbij komen en bij mijn laatste bezoekje aan Lush besloot ik om deze eens aan te schaffen. Benieuwd of ik deze ook zo goed vind? Lees dan snel verder?


The Comforter Bubble Bar is een bubble bar met een heerlijke bessengeur die ervoor zorgt dat je weer opgewekt uit bad stapt. De bubble bar bevat het verkwikkende en reinigende bergamotolie. Cassis absolue zorgt voor een knusse, warme blauwe-bessengeur. Cypresolie heeft een antimicrobiële werking en helpt bij het verlichten van spierpijn.

Ingrediënten:
Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Natrium Laureth Sulfaat, Laurylbetaïne, Parfum, Titanium Dioxide, Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Cassis Absolue, Cypresolie (Cupressus sempervirens), *Limonene, *Linalool, Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 17200 (* Komt van nature voor in etherische olie)


Hoe te gebruiken?
Breek een deel van deze grote bubble bar af en verkruimel onder de lopende kraan voor een bad vol bubbels.

Bubble bars bewaar je op een koele, droge plek tot je de bar wil gebruiken. Ik had nog een lege snoepbokaal staan en daar bewaar ik nu mijn bubble bars in. Niet alleen handig maar staat ook nog eens leuk.


Het fijne aan een bubble bar is dat je ze meerdere keren kan gebruiken. Ik breek telkens een stukje af en dan krijg je al heel wat schuim. Zalig gewoon. Het water kleurt niet alleen roze maar heeft ook nog eens een lekkere geur. Het schuim blijft ook lang wat zeker een pluspunt is. Ik heb al gelijkaardige producten gehad waarbij na enkele minuten al het schuim al verdwenen was. Ik ga de Comforter zeker nog aanschaffen als ik deze opgebruikt heb.

The Comforter Bubble Bar kost € 7,95.

Gebruiken jullie soms producten van Lush? Welk is jouw favoriete Lush product?

Reacties

 1. Het klinkt heerlijk. Ik neem ook minimaal 1x per week een bad. Er gaat altijd een lekker geurtje in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben hier helaas geen Lush winkel in de buurt, anders zou ik het best eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier gelukkig ook niet. Anders was ik veel geld kwijt vrees ik :)

   Verwijderen
 3. Ik vind deze ook heerlijk! Een mooi roze bad, veel schuim en een heerlijke geur. Ik vind het jammer dat hier geen douchegel van is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet eruit als een heerlijk grote zoete koek ;) Ik ben dol op de snow fairy douchegel en de lemony flutter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha je zou het bijna eten, het ziet eruit als lekker snoep haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh deze comforter is echt mijn favoriet! Ik kom niet vaak bij lush maar als ik dan in de buurt ben een keer dan neem ik deze mee en in december de Snow Fairy douche gel ook super lekker

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten