Action | Rubber Face Masks

 

Onlangs kwam ik bij Action enkele Rubber Face Masks tegen. In het verleden heb ik er al van Sephora, Rituals en Dr. Jart+ getest en natuurlijk moest ik deze budget maskers ook eens uitproberen. In de Action winkel waar ik ging waren er 2 varianten te koop: het Green Rubber Face Mask en het Golden Rubber Face Mask. Benieuwd of deze ook bevallen zijn? Lees dan snel verder.


Zowel het Green Rubber Face Mask en het Golden Rubber Mask hebben dezelfde voedende en hydraterende werking. Het enige verschil dat ik kon vinden is dat de groene variant naar bananensnoepjes ruikt. Beide maskers zijn geschikt voor de normale huid.

De maskertjes zitten verpakt in een soort beker met alle ingrediënten in want het masker moet je namelijk zelf maken. Het maken ervan bestaat uit 2 stappen.


Als eerste giet je de vloeibare basis in de beker en meng dit goed met de bijgevoegde spatel.Voeg hierna het poeder toe en meng dit goed door elkaar. Wacht niet te lang om het masker aan te brengen want anders gaat het snel hard worden.
Breng het masker gelijkmatig aan en laat het gebied rond de ogen, mond en haarlijn vrij. Laat 20 minuten opdrogen.


Verwijder het masker vanaf de randen naar het midden van je gezicht. Restjes kan je gemakkelijk verwijderen met lauwwarm water.


Meestal moet je water bijvoegen bij het poeder maar hier is dit niet het geval. Alle ingrediënten zit in de beker. Je hoeft enkele beide verpakkingen in de beker te gieten, alles mengen en het masker is klaar om aan te brengen. Wat mij meteen opviel was dat het product niet zo drupte als die van bijvoorbeeld Sephora en dat vind ik heel fijn. Het masker droogde snel op tot een rubber. Het masker was gemakkelijk te verwijderen. Denk dat het de eerste keer was dat ik het bijna in volledig stuk heb kunnen verwijderen. Mijn huid voelde erna heel zacht aan. Hopelijk zijn de maskers nog te koop want zou ze zeker nog eens aanschaffen. Het enige jammere is dat er amper informatie op de verpakkingen staat en online is er niets te vinden.

De Rubber Face Masks kosten € 1,49 per stuk en zijn te koop bij Action.

Hebben jullie al eens een Rubber Face Mask gekocht?

Reacties

  1. Hé, wat gek zeg. Ik had nog nooit van rubber maskers gehoord! Deze van de Action klinken in ieder geval fijn. Ik vind het soms ook jammer dat er weinig informatie op de verpakkingen van de Action staat. Gelukkig had je al ervaring met andere merken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een grappige verpakking. Je zou bijna vergeten dat het maskers zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het is zo tof om te doen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten