Dr Jart+ | Shake & Shot Rubber Hydro Mask


Vandaag een maskertje dat ik al heel lang wou uitproberen maar de prijs hield mij wat tegen: het Shake & Shot Rubber Hydro Mask van Dr Jart+. Onlangs kocht ik bij Sephora de Favorites Korea Selection en in die box stak het maskertje. Benieuwd of dit echt zo goed is? 
Het Shake & Shot Rubber Hydro Mask hydrateert en revitaliseert de teint. De Hydro Liquid Ampoule bevat een cocktail van vitamine B5 (panthenol) en Expert Moist Complex, rijk aan aminozuren, om de vochtbarrière van de huid te helpen versterken. Het Baobab Tree Leaf Extract is rijk aan vitaminen om te helpen hydrateren en te beschermen tegen oxidatie.

Hoe te gebruiken?
Open de beker en haal al de benodigdheden er uit. Doe eerst stap 1 (Super Booster) in de beker en giet daarna stap 2 (Hydro Liquid Ampoule) er in. Sluit het deksel en schud tot beide producten goed gemengd zijn. Breng met de bijgeleverde spatel binnen de twee tot drie minuten een gelijkmatige laag aan over het hele gezicht. Vermijd hierbij de ogen en de mond. Laat 15 tot 20 minuten intrekken. Om het masker te verwijderen begin je best vanaf de randen en trek het voorzichtig los. De overblijvende stukjes kan je verwijderen met een vochtig doekje. 

Op de eerste foto heb ik het masker net aangebracht. Op de tweede is het tijd om het masker te verwijderen. Veel verschil zie je misschien niet maar intussen is het masker wel een soort rubber geworden dat je gemakkelijk kan verwijderen. 

Zoals je kan zien heeft het masker een leuke verpakking. Het lijkt een beetje op een milkshake met een gezichtje. Aangezien je het masker moet mengen door te shaken is deze verpakking ook nog nuttig erbij.

Dit maskertje vond ik echt superleuk om aan te gebruiken. Het deed me ook een beetje denken aan de Rubber Masks van Sephora dat ik een tijdje geleden gereviewd heb. Het mengen verliep vlotjes en ook het aanbrengen met het bijgeleverde spateltje ging heel gemakkelijk. Het proces van het verharden ging vrij snel. Wat ik goed vond aan dit masker is dat het niet drupte want dat had ik met de maskertjes van Sephora wel. Het voelde aangenaam aan op de huid. Bij mij ging het verwijderen ietsje moeilijker omdat ik het niet overal gelijk aangebracht had maar toch kon ik gemakkelijk alles verwijderen. Mijn huid voelde hierna heel zacht en gehydrateerd aan. Er zijn nog soortgelijke maskertjes en die wil ik zeker ook eens uitproberen.

De Dr Jart+ maskers kosten ongeveer € 9,00 en zijn te koop bij o.a. Sephora.

Wat denken jullie van DIY maskertjes?


Reacties

 1. Ik hoor heel veel goede verhalen over deze maskers en ze zien er ook echt super leuk uit! Jammer dat ze wat aan de prijzige kant zijn, anders had ik er allang eentje geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De prijs heeft mij ook altijd tegen gehouden maar als je deze set ziet heb je waar voor je geld.

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je hem zelf moet mengen. Klinkt als een fijn masker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha alleen de verpakking ziet er al geweldig uit ! Wat een superleuk masker is dit toch, ik wil hem zelf ook nog steeds een keer proberen, maar wacht ook nog steeds op een aanbieding ergens...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten