Sephora | Favorites Korea Selection


Dat ik gek ben op maskertjes hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen. Toen ik zag dat ze bij Sephora.fr een setje hadden met uitsluitend Koreaanse favorietjes, waaronder veel maskers, moest ik dit hebben. Vandaag laat ik jullie zien wat er allemaal in de Sephora Favorites Korea Selection zit.De Sephora Favorites Korea Selection draait rond verzorgingsproducten die de huid reinigen en hydrateren.

Wat zit er allemaal in de Korea Selection box:Belif Aqua bomb cream (10ml)
De Aqua bomb cream is een lichte crème die de huid intens hydrateert, verfrist en de porien minimaliseert. Deze had ik al eerder gebruikt. Ik vind deze crème heel fijn en ben dan ook blij dat ik een nieuw potje heb om te gebruiken. Deze crème hydrateerde mijn huid goed en maakt deze lekker zacht.

Skinfood Black Sugar Perfect Splash Mask (20 ml)
Dit masker zou de huid in 10 seconden hydrateren, in balans brengen, exfoliëren en voeden.

Tonymoly I'm avocado mask sheet (21g)
Het I'm avocado masker is een voedend masker dat de droge huid er weer gezond laat uitzien en een mooie gloed geeft.

Tonymoly I'm seaweed mask sheet (21g)
Het I'm seaweed masker is een zuiverend masker dat verfrist en de huid er weer helder uit doet zien.

Too cool for school Pumpkin Purifying 24K mask (30ml)
Dit is een peel-off masker om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. Daarnaast reguleert het overtollige oliën, vergrote poriën worden kleiner en de huid wordt helderder.

Caolion Pore & Make-up cleansing stick (6g)
Deze stick klinkt veel belovend. Met deze cleansing stick waarbij de balsem naar een olie en daarna een melk wordt om je make-up te verwijderen. Daarnaast verwijderen het onzuiverheden.

Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro Mask (50g)
Dit masker stond al een hele tijd op mijn wishlist en het is zeker zo goed als wat ik verwacht had. Mijn huid voelde erna heel zacht aan. Binnenkort mag je een volledige review van dit masker verwachten.

Kocostar Outdoor Eye Mask (2x1.5g)
Deze oogpatches verkoelen en voeden de vermoeide en gevoelige huid onder de ogen. Ze zijn heel aangenaam om te gebruiken. De patches bleven mooi op hun plaats zitten. De huid onder mijn ogen voelde erna heel gehydrateerd en zacht aan. Dit waren één van de fijnste oogmaskers die ik ooit al gebruikt heb.
The OOZOO Bear Black Space Pore Caring Mask (27ml)
Zoals de naam al doet vermoeden richt dit masker zich op de poriën. Het zorgt ervoor dat onzuiverheden verwijdert worden en dat de poriën verminderen. Het masker bestaat uit 2 delen waarbij je het serum zelf nog bij het masker moet toevoegen. Hier ben ik heel benieuwd naar.

De Korea Selection box kost € 30,00.

Naar welk product zijn jullie het meeste benieuwd uit deze box? Waarvan zouden jullie graag een volledige review zien?

Reacties

  1. Hele toffe set zeg, ga ik zeker eens naar kijken als ik bij Sephora ben deze zomer!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten