Op # December

We zijn alweer op het einde van de maand. Ook deze maand heb ik weer heel wat producten opgebruikt en zoals je zal zien heb ik regelmatig de tijd genomen voor wat me-time met enkele gezichtsmaskertjes. Benieuwd welke producten wij allemaal opgebruikt hebben en of ze meegevallen of tegengevallen zijn? Lees dan snel verder. 


Gezichtsverzorging: 


Nomige verzorgingsroutine
De voorbije weken heb ik enkel de voor mij samengestelde producten van Nomige gebruikt voor mijn huid. De routine bestond uit een dagcrème, dagserum, nachtcrème en nachtserum. De producten zijn ontwikkeld op basis van mijn DNA. Ik had echt het gevoel dat mijn huid er beter uit zag. Ik had geen last van onzuiverheden en mijn huid voelde ook heel zacht aan. Ik kan iedereen aanraden om deze routine eens uit te testen.

Haarproducten: 


The Beauty Dept Deep Conditioning You Drive Me Coco Nuts Coconut Hair Mask
Een revitaliserend haarmasker met kokosnoot olie, shea boter en cactusolie. Mijn haar voelde erna heel zacht aan en had meer volume. Met deze verpakking kon ik 3 keer een masker aanbrengen.

RainPharma Pure Shampoo
Een geconcentreerde shampoo waarvan je slecht 1 knijpje nodig hebt per wasbeurt. Ook nog eens goed voor het milieu dus. Maakt mijn haar goed schoon.

The Beauty Dept Always The Season To Sparkle Nourishing Hair Mask
Een verzorgend haarmasker met abrikozenpitolie en D-Panthenol. Mijn haar had hierna een mooie glans en meer volume. Ik kon met deze verpakking 3 keer een masker aanbrengen. Ik zou deze zeker nog opnieuw kopen.

The Beauty Dept Let Happy Hour Begin Regenerating Hair Mask
Een revitaliserend haarmasker met macadamia olie en rijst proteïnen. Mijn haar voelde erna zacht aan en glanzende mooi. Ook met deze verpakking kon ik 3 keer een masker aanbrengen.

Maskers: 


RainPharma Charming Broccoli Seed Mask
Dit masker geeft zowel je haar als je huid een boost. Ik heb het zelf enkel als gezichtsmasker gebruikt. Mijn huid voelde erna heel zacht aan. Het enige nadeel van dit masker vond ik de geur. Die was niet echt mijn ding.

Talika Bio Enzymes Mask
Een intens hydraterend masker dat aanvoelt als een tweede huis op het gezicht. Heer verfrissend ook.

Isana Hydrogel Augen-Maske Glitter
Een glitter oogmasker dat de huid onder mijn ogen heel zacht maakte. Het gelmasker bleef ook mooi op zijn plaats zitten.

A’Pieu Steam Eye Mask
Van dit oogmasker had ik hoge verwachtingen en het deed helemaal niets. Het zou warm moeten worden en heb hier helemaal niets van gemerkt. Zo jammer.

Dr. Mola Muffin Gingerbread Sheet Mask

Een hydraterend en zuiverend gezichtsmasker dat heel verfrissend aanvoelde. Mijn huid voelde hierna heel goed aan.

Dr. Mola Peppermint Cream Sheet Mask
Een masker op basis van munt extract. Het reinigt, verzacht, hydrateert de huid en vernauwt de poriën. Het masker voelde heel aangenaam aan op de huid en de lichte geur van munt was mooi meegenomen. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd en zacht aan.

Dr. Mola Trick or Treat Apple Pie Mask
Een verzachtend en zuiverend masker met appelextract dat de huidtextuur verbetert en hydrateert. Het masker voelde heel vochtig en verfrissend aan op de huid waardoor deze direct een hydratatie boost krijgt.

Hema Rudolph Sheet Mask
een schattig masker met rendierprint dat komkommer en groene thee extract bevat. Het masker verzacht en hydrateert de huid. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd aan.

Sephora Mango Vitamin Mask
Het voedend masker bestaat uit 95% ingrediënten van natuurlijker oorsprong. Het masker voelde iets te vochtig aan vond ik zelf. Op de huid voelde het dan weer heel verfrissend aan.

Catch & Shine Neon Glow Revitalising Peel-off Mask
Dit limited edition gouden peel-offmasker maakte mijn huid heel zacht. Alleen het verwijderen vond ik wat moeilijker.

Bad/doucheproducten: 


The Body Shop Warm Vanilla Starry Bath Bomb
Een bath bomb uit de kerstcollectie van The Body Shop. Ruikt lekker naar vanille en gaf het badwater een gele kleur. Van mij mocht deze wat meer schuim geven.

Ziaja Gdanskin Oil Body Scrub
Een heerlijke scrub die een verzorgend laagje achterlaat. Mijn huid voelt hierna altijd zo zacht aan.

Treaclemoon Winter Berry Magic Scented Bath Salts
Dit badzout ruikt echt heerlijk en geeft heel veel schuim. Echt zalig met het gure weer van de laatste tijd.

Yves Rocher Monoï de Tahiti Lagoon Hair & Body Wash
Deze douchegel ruikt heerlijk en is echt één van mijn favoriete geuren. Je doet meteen denken aan zon, zee en strand. Zalig.

The Body Shop Warm Vanilla Exfoliating Sugar Body Scrub
Een zachte suikerscrub die mijn huid heel zacht maakt. Jammer dat het maar een klein potje was want deze vond ik heerlijk.

Allerlei: 


Salt of the Earth Effective Natural Deodorant
Deze variant heeft de frisse geur van meloen en komkommer. De deodorant zorgt ervoor dat ik mij de hele dag lekker fris voel. De geur is heel subtiel.

Secret Invisible Solid Powder Fresh

Een deodorant met een zachte poedergeur die ervoor zorgt dat ik de hele dag lekker fris ruik. Ik was aangenaam verrast en zou deze zeker nog opnieuw aanschaffen. 

Bioré Limited Edition Cheetah Print Deep Cleansing Pore Strip
Op mijn neus heb ik vaak last van onzuiverheden en daarom gebruik ik regelmatig een neusstrip. Mijn favoriet zijn die van Bioré. Deze die ik nu gebruikt heb hebben een leuke panterprint. Niet alle onzuiverheden zijn in 1 keer weg maar mijn neus voelt toch schoner aan. 

PACK-age Melt Me Softly Nose Strip
Deze neusstrip zou mee-eters en talg voor schone poriën verwijderen zonder irritatie. Deze neusstrip voelde anders aan dan de neusstrips dan ik gewoon ben. Meestal worden ze hard en zijn ze pijnlijk om te verwijderen. Deze voelde heel vochtig aan en ik vond eerlijk gezegd niet dat ik resultaat zag. Ik had niet echt de indruk dat het iets deed. 
Filip: 


Nivea Men Black & White Invisible Original Anti-Transparant
Ook deze maand heeft Filip weer één van zijn favoriete deo’s opgebruikt.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

 1. wat een boel spullen gebruik jj, dat maak ik in een jaar nog niet op geloof ik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het zelf nog nooit bij gehouden, maar kan me ook niet voorstellen dat ik in de buurt zal komen van hetgeen jij hebt opgemaakt de afgelopen maand.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik kan mij best voorstellen dat niet iedereen zoveel opmaakt op een maand.

   Verwijderen
 3. Dat zijn lekker veel maskers! Ik ga morgen ook weer een masker nemen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lekker bezig geweest zeg,wat een hoop producten gebruik je! Eerder gebruikte ik wel regelmatig een maskertje maar tegenwoordig vergeet ik dat vaak

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer heel wat opgemaakt. Leuk om te zien dat sheet maskers het bij jou altijd zo goed doen :-). Ik heb nu ook zo'n Salt of Earth deo in gebruik, maar weet niet of ik er echt fan van ben.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten