Ziaja | Gdanskin Oil Body Scrub


Ik vind het zalig om mijn huid te scrubben en doe dat dan ook minstens één keer per week. Toen ik de Gdanskin Oil Body Scrub met geplette Sint Jacobsschelpen van Ziaja op sociale media voorbij zag komen moest ik deze proberen. Alleen al die geplette Sint Jacobsschelpen maakten mij benieuwd. Ik was dan ook bij dat ik deze mocht uittesten. Voor de GdanSkin-lijn liet Ziaja zich inspireren door de zeesfeer en de unieke architectuur van Gdansk. De formules voor deze lijn zijn gebaseerd op de nieuwste wereldwijde trends. Ze richten zich op biofermenten die het microbioom van de huid versterken, de huid hydrateren en dode huidcellen verwijderen waardoor je huid weer glad aanvoelt. Dit is een alternatief voor de verzorging van de droge en vochtarme huid. Ze bieden ook een anti-rimpelwerking van oplosbaar collageen en bevatten strobloem, witte malrove, waterhyssop en micronutriënten. 
Oplosbaar collageen vermindert de rimpels en stimuleert de collageenproductie in de huid. Daarnaast verbetert het de elasticiteit en stevigheid van de huid. Strobloem werkt antioxiderend, ontstekingsremmend en beschermt de huid tegen de negatieve effecten van externe factoren. Het vertraagt ook het huidverouderingsproces. Witte Malrove hydrateert, versterkt de barrièrefunctie van de huid en kalmeert irritatie. Waterhyssop heeft een antioxidante werking, vertraagt het huidverouderingsproces en beschermt de buitenste lipidelaag van de opperhuid. De scrub bevat micronutriënten in de vorm van bioferment met zink, silicium, koper, magnesium en ijzer. Deze versterken de barrièrefunctie van de huid, verminderen de negatieve effecten van oxidatieve stress, verhogen de productie van cellulaire energie en werken ontstekingsremmend.

Ingrediënten:
Sucrose, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Paraffin, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cera Alba (Beeswax), Parfum (Fragrance), Scallop Shell Powder, Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Glycerin, Helichrysum Stoechas Flower Extract, Propylene Glycol, Marrubium Vulgare Extract, Soluble Collagen, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, BHA, Phenoxyethanol.

Hoe te gebruiken?
Breng de scrub aan op een vochtige huid en masseer deze met een cirkelvormige beweging in. Spoel de huid af met warm water. Er wordt aangeraden om deze scrub niet te gebruiken na epilatie of op een beschadigde huid. Je mag deze scrub dagelijks gebruiken. 
De scrub voelt aan als een dikke olieachtige pasta. Je voelt ook de verpletterde Sint Jacobsschelpen. De pasta smeert gemakkelijk uit en na het afspoelen zie en voel je een olielaagje. Hierdoor voelt het ook aan dat je huid een extra verzorging krijgt. Je denkt misschien dat door de stukjes schelp het nogal hard kan aanvoelen op de huid maar dit is totaal niet het geval. Mijn huid voelt niet alleen glad aan maar ruikt ook nog eens lekker.

De scrub is online te koop en kost € 4,99 voor 300 ml. 


Gebruiken jullie een scrub? 

Reacties

Een reactie posten