Op # Oktober

De voorbije maand heb ik weer heel wat producten opgebruikt. Waren ze top of eerder een flop? Benieuwd? Lees dan snel verder. 


Gezichtsverzorging: 

Nivea Clear-up Strips
In deze verpakking zitten zowel neusstrips als strips voor je kin en voorhoofd. Ik ben heel tevreden over deze strips aangezien ze goed de onzuiverheden weghaalden. Op mijn voorhoofd heb ik ze maar 1 keer gebruikt omdat ik daar niet echt last heb.

Haarproducten: 

Briogeo Be Gentle, Be Kind Banana + Coconut Nourishing Superfood Shampoo & Conditioner
Ik heb de producten in combinatie met elkaar gebruikt en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Mijn haar was goed schoon, voelde zacht aan en had ook meer volume. De geur is zeker een pluspunt. Alleen de opening van de verpakkingen vond ik wat minder. De opening was veel te groot waardoor je bij de vloeibare shampoo al snel teveel in handen had. De conditioner daarentegen was heel vast en die kwam net moeilijk ui de verpakking. De fullsize versies hebben gelukkiger een andere verpakking en die wil ik zeker nog eens aanschaffen.

Urtekram Rise & Shine Ultimate Repair Spicy Orange Blossom Shampoo & Conditioner
Deze producten met echt een herfstgeurtje vond ik heel fijn om te gebruiken. Mijn haar voelde zacht aan en zag er ook beter uit. Het had meer volume en glansde mooi.

Maskers: 

Sephora The Makeup Cleansing & Hydrating Mask
Een verzorging dat uit 2 stappen bestaat. Enerzijds het je een handschoen om je huid te reinigen en anderzijds een gezichtsmasker met avocado en royal jelly. Het handschoen was handig in gebruik en maakte mijn huid goed schoon. Het masker bevatte veel serum en hydrateerde hiermee mijn huid goed. Achteraf voelde mijn huid heel zacht en schoon aan.

Sephora Almond Foot Masks
Een voetmasker dat zich richt op het verzachten en herstellen van de voeten. De maskers zijn gemakkelijk in gebruik. Ze sluiten mooi af zodat er geen product uit kan. Ik heb schoenmaat 41 en voor mij passen ze perfect. Nadat ik de sokken uitgedaan had heb ik het resterende product nog wat in gemasseerd en voelde meteen dat mijn voeten heel zacht waren. Dit masker ga ik zeker nog aanschaffen.

Hema You Are Berry Special Clay Face Mask
Dit masker richt zicht op het hydrateren van de huid en zorgt ervoor dat je weer gaat stralen. Het masker rook lekker en voelde aangenaam aan op de huid. Het was ook gemakkelijk te verwijderen. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan.

Sephora Banana Cream Mask
Dit masker ruikt heerlijk naar bananensnoepjes. Volgens de verpakking kan je deze tot 5 maal gebruiken maar ik kon zeker 7 keer een maskertje hiervan aanbrengen en ik was zeker niet zuinig op het product. Mijn huid voelde erna heel zacht en gevoed aan.

Tony Moly Earth Beauty Bubble Mask Sheet
Dit vond ik persoonlijk een vreemd masker omdat dit alleen voor het onderste deel van je gezicht is. Had ik dus niet gezien als ik het gekocht had. Na enkele minuten na het aanbrengen begint het masker te schuimen. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk niet veel verschil voelde of zag na gebruik. Jammer maar dit masker zal ik niet meer aanschaffen. 

L’Oréal Revitalift Filler Tissue Mask
Dit masker met hyaluronzuur richt zich op het intens hydrateren van je huid en dat doet het ook. Het masker bevat veel serum en na gebruik voel je ook dat je huid een hydratatie boost gekregen heeft. Dit masker ga ik zeker nog aanschaffen als mijn huid nood heeft aan wat hydratatie.

Bad/doucheproducten: 

Sephora Watermelon Body Polish
Een zachte scrub met stukje schil van kokosnoot en de geur van watermeloen. Ne gebruik voelde mijn huid lekker zacht aan.

Rainpharma Aromatherapy Essentials Natural Skin Wash Eucalyptus
Deze Skin Wash ruikt echt heerlijk. Ik heb deze voornamelijk gebruikt in bad wanneer ik verkouden was.

Isana Cremepeeling Enjoy Summer
Een heerlijk ruikende scrub met amandelolie die mijn huid heel zacht maakte. Jammer dan deze maar tijdelijk te koop was.

Balea Sprudel Badetab
Een bruistablet met de geur van kokos. Ruikt lekker maar doet voor de rest niet echt veel.

The Body Shop Banana Foaming Body Polish
Deze body polish ruikt naar bananensnoepjes. De milde schrub is gemakkelijk uit te smeren en maakt de huid weer lekker zacht. Ik zou deze zeker nog willen opnieuw aanschaffen.

Allerlei: 

Marc Jacobs Perfecting Coconut Face Primer

Ik was al heel lang benieuwd naar deze primer maar aangezien er een mooi prijskaartje aan vast hangt was ik blij dat ik deze in travelsize kon aanschaffen. Ik heb deze primer vooral rond mijn ogen gebruik en mijn make-up bleef daar dan ook mooi zitten.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt? 

Reacties

 1. Heerlijke producten zo weer voor de herfst periode

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb bijna mijn doucheschuim op! En verder gebruik ik eigenlijk maar weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je weer een hoop heerlijke producten opgemaakt de laatste tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist helemaal niet dat Marc Jabobs ook primers verkoopt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke blog zo :) Ik zou het wel fijn vinden als boven de regels wat je van het product vind ook een kleine foto van het product staat. Nu moet ik ze steeds opzoeken op de andere foto

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil het L'Oreal masker wel eens testen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten