Marc Jacobs | Coconut Fix Complexion Duo


De Under(Cover) Perfecting Coconut Face Primer stond al een hele tijd op mijn wishlist maar de prijs hield mij wat tegen. Onlangs kwam ik een setje met een travelsize van deze primer tegen bij Sephora in Aken en besloot ik om het toch eens een kans te geven. 



Het Coconut Fix Complexion Duo setje bevat de Under(Cover) Perfecting Coconut Face Primer en de Finish-Line Perfecting Coconut Setting Powder.

Under(Cover) Perfecting Coconut Face Primer

De Under(Cover) Perfecting Coconut Face Primer zorgt ervoor dat je huid geperfectioneerd wordt zodat je make-up de hele dag mooi blijft zitten. Met zijn hydraterende, voedingrijke formule is de Coconut Face Primer ideaal voor de normale tot droge huidtypes. Het is verrijkt met geconcentreerde kokosnootextracten die een natuurlijke, vitaminerijke barrière vormen tussen je huid en make-up. Het van kokosnootwater afgeleide polysaccharidecomplex weerspiegelt het effect van synthetische priming-ingrediënten, waardoor uw huid kan ademen zonder de voordelen van huidverbetering in gevaar te brengen. Het resultaat is make-up die langer blijft zitten en een huid die er jonger uitziet en beter dan ooit uit ziet. 





Ingrediënten:

Water/Aqua/Eau, C14-22 Alkane, Dicaprylyl Ether, Butylene Glycol, Coconut Alkanes, Polysilicone-11, Polyglyceryl-10 Mono/Dioleate, Polyglyceryl-3 Oleate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Cocos Nucifera (Coconut) Water, Glyceryl Caprylate, Dimethicone, Squalane, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Glyceryl Cocoate, Coco-Caprylate/Caprate, Silica, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Glyceryl Undecylenate, Lecithin, Laureth-12, Gellan Gum, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Hydrated Silica, Disodium Phosphate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Phosphate, Tocopherol, Linalool.

Je hebt slechts één pompje nodig van het product voor het hele gelaat. Je brengt het gelijkmatig aan na het aanbrengen van je gezichtsverzorging. Wacht tot de huid de primer geabsorbeerd heeft vooraleer je make-up aan te brengen.

De primer heeft een dunne structuur die gemakkelijk uit te smeren is en aangenaam aanvoelt op de huid. De primer voelt niet plakkerig of vettig aan, maar maakt je huid zacht en soepel. Ik had toch wel een beetje de geur van kokosnoot verwacht maar de primer heeft niet echt een geur vind ik.

Finish-Line Perfecting Coconut Setting Powder

De Finish Line Perfecting Coconut Setting Powder vervaagt en perfectioneert de teint en geeft je huid een matte finish tot wel 8 uur. De Marc Jacobs Beauty Finish-Line Perfecting Coconut Setting Powder is geformuleerd met vijf vormen van kokos en cacaoboter om ervoor te zorgen dat je make-up vlekkeloos uitziet. 



Ingrediënten:
Talc, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Synthetic Fluorphlogopite, Zinc Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Fragrance/Parfum, Silica, Linalool, Peg-7 Glyceryl Cocoate, C9-12 Alkane, Butylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Water, Coco-Caprylate/Caprate, Withania Somnifera Root Extract, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499).

Je brengt een kleine hoeveelheid van het poeder aan met een kwast. Eerst het teveel aan poeder wat aftikken.

Het setting poeder heeft een neutrale kleur. Je heb ook maar weinig product nodig om je huid matter te maken. Mijn make-up blijft de hele dag mooi zitten. 




Ik ben heel tevreden over de producten. Mijn make-up ziet er natuurlijk uit en blijft gedurende de hele dag mooi. Ik was al heel tevreden over de producten van Marc Jacobs die ik in het verleden gekocht heb en deze kan ik er aan toevoegen.

Het Coconut Fix Complexion Duo is te koop bij Sephora en kost € 19,95.

Welke primer en setting poeder gebruiken jullie?


Reacties