Favorieten Oktober

 

Nu het weer kouder begint te worden gebruik ik meer en meer producten die mijn huid goed voeden. Vandaag een overzichtje van de producten die ik heel vaak gebruikt heb de voorbije maand en die ik zeker kan aanraden. Kijken jullie mee? Deze scrub met geplette stukjes Sint-Jacobsschelpen heeft de textuur van een dikke olieachtige pasta. De scrubdeeltjes zijn heel mild en het product is gemakkelijk te verdelen over de huid. Na het scrubben blijft een olielaagje achter waardoor het echt voelt dat je huid extra verzorging krijgt. Ook na het afdrogen blijft dit laagje en je huid voelt ook heel zacht aan.


Het Nourishing Banana Hair Food 3-in-1 Haarmasker kan je op 3 manieren gebruiken: als conditioner, masker of dagelijkse extra verzorging. Ik gebruik het eigenlijk enkel als masker. Het masker maakt mijn haar niet alleen gemakkelijker doorkambaar maar zorgt er ook voor dat het zacht aanvoelt, het er gezond uitziet en ook meer volume heeft.


De Amazing Oil Cleanser is een puur natuurlijk product op oliebasis dat alle onzuiverheden, zoals waterproof make-up, overtollige talg en verontreinigende stoffen gemakkelijk verwijdert. Zoete amandelolie, avocado- en jojoba-olie reinigen grondig, aloë vera verzorgt en kalmeert, citroenverbena verfrist en ontspant de huid. Je brengt het product aan op een droge huid en door water toe te voegen krijg je een reinigingsmelk die je erna verder inmasseert. Je mag deze zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. De cleanser is heel gemakkelijk in gebruik en maakt mijn huid goed schoon zonder deze uit te drogen.

Carmex Naturally Berry

Tijdens koude dagen kunnen mijn lippen vaak droog aanvoelen en daarom gebruik ik een lippenbalsem. Onlangs kreeg ik de nieuwe lippenbalsem van Carmex en die met bessen is mijn favoriet. De balsem maakt mijn lippen weer zacht en daarnaast beschermen ze ook tegen de kou. De geur is ook heel aangenaam.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maand? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

 1. Toevallig ben ik nog opzoek naar een goed haarmasker, een goede tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een leuke nieuwe schrijver ontdekt, en kan dus weer heerlijk lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziaja en Carmex zijn erg fijne merken! Ben wel heel benieuwd nu naar het bananen haarmasker van Garnier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben verslaafd aan lipbalsem en kan echt niet zonder zowel in de zomer als winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat haarmasker is heerlijk, weet ik uit eigen ervaring. Mijn dochter had die gekocht en ik heb 'm ook een keer gebruikt. Zalige geur en lekker zacht haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig, ik zit op Facebook in een CGM groep en daarin wordt het bananen haarmasker ook echt geprezen. Ik ga eens op zoek naar dit masker, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten