Favorieten April


We zijn weer bijna het einde van de maand en dat wil zeggen: favorietjes van de maand. De voorbije maand heb ik een aantal nieuwe producten in gebruik genomen en anderen opgebruikt. Ik keek ook vaak Netflix en ontdekte nog enkele leuke series. Vandaag laat ik jullie enkele favoriete dingen van de voorbije maand zien zien. 


Self Body Butter


Het vele wassen kan je handen uitdrogen dus smeren was de boodschap. Ik mocht een leuke sample van de Self Body Butter ontvangen. Ik had deze in het verleden al eens gebruikt en was er toen heel tevreden over en ben dat nog steeds. De body butter zit verpakt in de typische roze Self verpakking en heeft ook de typische Self geur. Het is een romige, voedende body butter die je handen weer lekker zacht maakt.

Action Foot Mask


Om één of andere reden heb ik de laatste weken last van droge voeten. Gelukkig heb ik altijd wat voetmaskertjes in huis voor een extra boost. In het verleden had ik deze van de action met sheabutter, vitamine E en kokosolie al eens gebruikt en was er toen heel tevreden over. Mijn voeten voelen erna veel zachter aan. Binnenkort mag je nog een review van dit masker verwachten.

Kruidvat Q10 + Vitamine C Gezichtsverzorging

Sinds enkele weken gebruik ik de dag-, nacht en oogcrème van de Q10 + Vitamine C lijn van Kruidvat. Zowel de dag en nachtcrème zijn heel romig, smeren gemakkelijk uit en trekken snel in. Ook de oogcrème trekt snel in. Mijn huid voelt gevoed, gehydrateerd en zacht aan. Binnen een aantal weken mogen jullie van deze producten een uitgebreide review verwachten.

Netflix

Ik moet toegeven dat ik de laatste weken vaak Netflix gekeken heb. Zo heb ik eindelijk La Casa de Papel bekeken. Daarnaast heb ik How To Get Away with Murder uitgekeken en de mini-reeks Self Made. Zijn er nog series die jullie mij kunnen aanraden?

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maand? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

 1. Een voetmasker is inderdaad fijn, ik ontving er deze week een van Kneipp! Ga ik vandaag misschien even testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke favorieten! Ik heb La Casa de Papel ook uitgekeken, zo'n spannende serie! Ik ben nu wel benieuwd naar het Action foot mask en de Kruidvat Q10 + vitamine C gezichtsverzorging. Ik gebruik een NIVEA Q10 dag- en nachtcrème, maar die zijn waarschijnlijk duurder dan de Kruidvat producten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker eens proberen. Voor die prijsjes moet je het zeker niet laten

   Verwijderen
 3. Mooi lijstje. Ik ga bij action zeker even kijken naar dat voeten masker , lijkt me heerlijk. Nu kan ik even niet naar pedicure dus dan is dit wel lekker lijkt mij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen. Er zijn 2 varianten. De andere moet ik nog testen.

   Verwijderen
 4. How to get away with murder is een van mijn meest favoriete series ever!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke favorieten heb je! Netflix doet ook altijd goed

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten