Self | Fine Delicate Body Butter

 

Vorig jaar won ik bij Belmodo een pakket met producten van het Belgische natuurlijk merk Self. Daarin zat de Fine Delicate Body Butter en deze laat ik jullie vandaag zien.

Body Butter is iets wat ik eigenlijk enkel in de wintermaanden gebruik en de voorbij koude winter was dus ideaal om deze uit te testen.

De Fine Delicate Body Butter is een rijke body butter met natuurlijke oliën op basis van argan, macadamia, shea butter en kokosnoot. 

Ingrediënten
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate SE (Natural derived), Ethylhexyl Stearate (Natural derived), Glyceryl Stearate Citrate (Natural derived), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Ethylhexyl Palmitate (Natural derived)
Aloe Barbadensis (Aloe vera), Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Sweet orange) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Pelargonium graveolens (Geranium) Oil, Glycine Soja Oil, Sodium Cetearyl Sulfate (Natural emulsifier), Tocopherol, Sodium Anisate (Natural preservative), Sodium Levulinate (Natural preservative), Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, Citral
Geraniol, Linalool, Citronellol, D-Limonene.

De body butter hebben ze speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, allergische en zelfs de babyhuid. Het is ook een aanrader voor mensen met huidaandoeningen zoals eczeem.

De butter is een zachte crème die gemakkelijk uit te smeren is en snel intrekt. Mijn huid voelde gevoed, gehydrateerd en zacht aan. Het product voelt niet vettig aan. In het begin had ik het niet zo voor de geur maar na een tijdje werk ik die gewoon en stoorde mij die eigenlijk niet meer.

De Fine Delicate Body Butter bevat 200 ml en kost € 42,65.

Ik heb nog de dag- en nachtcrème liggen en ben benieuwd of deze mij ook zo goed gaan bevallen als deze body butter.

Hebben jullie al producten van Self getest?

Reacties

 1. Ik ken het merk van naam maar heb het zelf niet geprobeerd. Lijk me heel fijn! ik vind het wel prijzig voor een pot

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de producten zijn indd wat prijzig maar vind ze wel heel goed

   Verwijderen
 2. Al veel over gehoord! wat een mooie verpakkingen ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een heerlijke body butter ! Ik kende het merk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, mooie verpakking! :) hij klinkt erg goed, jammer dat hij zo prijzig is...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige verpakking en top dat het natuurlijke ingrediënten zijn. Maar voor dat geld blijf ik mijn eigen body butter well maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben nog niet bekend met dit merk, maar de body butter klinkt alvast heerlijk. Ik vind het altijd een pluspunt als hij snel intrekt X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is voor mij zeker belangrijk, want haat het als je dan je kleding aandoet en het product nog niet ingetrokken is x

   Verwijderen

Een reactie posten