Welke series op Netflix kan ik aanraden?


De laatste tijd kijk ik meer en meer Netflix dan gewone tv. We moeten ons toch bezig houden in deze bizarre periode. Ik heb enkele leuke series ontdekt en vandaag laat ik jullie zien welke series ik bekeken heb of aan het bekijken ben en die ik jullie zeker kan aanraden.


You

Eind 2018 was iedereen in de ban van het eerste seizoen van You. Eind december vorige jaar kwam eindelijk het tweede seizoen online en ik kon niet wachten om deze te doen. You gaat over een creepy stalker Joe (gespeeld door Gossip Girl-acteur Penn Badgley) die behoorlijk wat bloed aan zijn handen heeft, maar voor de buitenwereld een sympathieke good guy lijkt. Het eerste seizoen draait rond zijn obsessie voor Beck en speelt zich af in NY. Het tweede seizoen speelt zich af in Los Angeles waar hij de interesse krijgt voor Love. Meer ga ik niet vertellen.

Designated Survivor

Designated Survivor is een Amerikaanse politieke dramaserie over een kabinetslid (Kiefer Sutherland) dat plots president van de Verenigde Staten wordt als al zijn kabinetscollega’s omkomen. Hij staat voor enkele belangrijke beslissingen en wordt vaak tegengewerkt. De serie bestaat uit 3 seizoenen en er zal jammer genoeg geen nieuw seizoen meer bijkomen.

Riverdale

Riverdale is een Amerikaanse televisieserie gebaseerd op de personages uit de Archie-stripreeks. De serie volgt het leven van Archie Andrews (KJ Apa) in de kleine stad Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat de stad uitstraalt. Intussen zijn er al 4 seizoenen te zien en vooral de eerste aflevering van seizoen vond ik heel aangrijpend. Het was een eerbetoon aan Luke Perry die in de serie de vader van Archie speelde.

Virgin River

Virgin River is een Amerikaanse romantiek drama web-tv-serie, gebaseerd op de Virgin River-romans van Robyn Carr. De serie vertelt het verhaal van Melinda "Mel" Monroe, die een advertentie beantwoordt om te werken als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië, denkend dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze moet leren zichzelf te genezen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Toy Boy

Toy Boy is een Spaanse serie die zich afspeelt in Marbella en het verhaal vertelt van Hugo Beltran, een mannelijke stripper die 7 jaar in de gevangenis gezeten heeft. Wanneer hij vrijgelaten wordt in afwachting van een nieuw proces gaat hij op onderzoek om te bewijzen dat hij erin geluisd werd.

Hebben jullie nog aanraders?


Reacties

Ik vind You ook een enorme aanrader! Echt heel mooi. En Ozark kan ik ook echt aanbevelen. Virgin River vond ik dan weer niets. Saai en cliché en veel te zoet.
Rachel zei…
sorry maar kan er niet over mee praten want ik kijk geen netflix hhaah
MadebyMalou zei…
Ik vind You en Riverdale echt heel leuk. Oh en Toyboy ook!
Virgin River vond ik ook echt een heerlijke serie! You natuurlijk ook!
enigma zei…
Ik ben nu Dark aan het bekijken. Heel mysterieus...
Tessa zei…
Volgens mij ben ik een van de weinige die geen Netflix heeft. Ik kijk alles op DVD. Een paar van mijn favorieten zijn Dexter, 2 broke girls, Elemantary, Sherlock en nog veel meer
me zei…
Op de bovenste na heb ik ze allemaal gezien en ze zijn inderdaad erg goed! Toy Boy ben ik nu aan het volgen
hippiemeisje zei…
Ik heb hier nog geen van gezien, ik vond atypical wel goed en the end of the *** world.
Tine zei…
Ik heb geen Netflix dus kan het helaas niet zien. You lijkt me nochtans wel interessant. Zelf ben ik gewoon nog aan het werk dus heb me nog niet verveeld tot nu toe.
Ik heb ze bijna allemaal gezien, behalve Toy Boy. Designated Survivor ben ik net mee begonnen. Verder allemaal, top series inderdaad!
Sandra zei…
Ik heb geen Netflix, maar als ik een keuze zou moeten maken zou ik voor Designated Survivor gaan
Kristof zei…
Buiten Designated Survivor heb ik ze nog niet gezien. Er zijn er zoveel op Netflix dat het heel moeilijk kiezen is! Persoonlijk ben ik nogal fan van de Scandinavische detective series.
Xiana zei…
Net Toy Boy uitgekeken en zo jammer dat het volgende seizoen nog niet online staat ;). Volg ook Riverdale en You. Virgin River misschien een kans geven.
Vanessa zei…
Ik ben naar het tweede seizoen van You aan het kijken. Om een beetje in het verhaal van stalken te blijven, kan ik The Stranger ook aanraden!
Ga een kijken of Ozark mijn ding is. Bedankt voor de tip
2 Broke Girls is zo leuk.
Ga ik ook eens moeten bekijken dan. Bedankt
Die zijn indd heel leuk. Is er eentje dat ik zeker moet bekijken?
Oh bedankt voor de tip Vanessa, ga ik ook eens bekijken dan
Ben ook aan het wachten op een volgend seizoen
Irina zei…
Ik vind You zo tof! De andere series (op Riverdale na) ken ik zelf nog niet dus ik ga eens kijken of het wat voor me is!