Winter beauty essentials


Tijdens de winter is het belangrijk om je huid wat extra te verzorgen. Door de koude kan je huid uitdrogen en dan is af en toe een oppepper gebruiken zeker nodig. Ik zette eventjes op een rijtje welke producten ik belangrijk vind om mijn huid die extra verzorging te geven.


In de winter heb ik vaak last van droge of pijnlijke lippen en heb dan ook overal lippenbalsem rondslingeren. In mijn handtas, op mijn bureau en nachtkastje kan je een lippenbalsem vinden. Momenteel gebruik ik Soft Luxurious Lip Balm van Self. Deze zorgt voor een langdurige hydratatie van mijn lippen en maakt ze ook nog lekker zacht. Soms gebruik ik eerst een lipscrub om de losse velletjes eerst te verwijderen. De Caring Scrub van Labello met rozenbottelolie en vitamine E heeft milde scrubdeeltjes en verzorgt mijn lippen ook nog eens.

Net als de lippenbalsem zit er ook standaard een handcrème in mijn handtas zodat ik mijn handen telkens goed kan insmeren wanneer ik het nodig vind. Onlangs kocht ik eens setje bij Sephora en daar zat een fijne handcrème met kokosnoot, de Coconut Hand Balm, in die de handen zacht maakt en goed hydrateert.

Ook gebruik ik minstens één keer per week een hydraterend gezichtsmasker. Op dit moment is het Hydra Bomb Tissue Mask Night van Garnier één van mijn favoriete maskers. Het richt zich op de vermoeide en gevoelige huid.

Daarnaast vind ik het heerlijk om regelmatig een voedend en hydraterend voetmaskertje te doen. Het Fußmaske van Balea is daarbij een budgettoppertje. Gevolgd door een dikke laag voetcrème (ik gebruik meestal de Skin Food crème van Weleda) en daar dan van die lekker zachte cosy socks over zodat het product extra goed zijn werk kan doen.

Welke producten gebruiken jullie om huid te extra te verzorgen tijdens de koude wintermaanden?


Reacties

  1. Een scrub en een badje met een lekker voedende olie of een Bath Bomb met boters en / of zeezout doet echt wonderen! ♥ Lippenbalsem is voor mij inderdaad ook onmisbaar, zeker in combinatie met een lipscrub.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vooral een Labello is hier onmisbaar in de winter. Ook probeer ik iedere week een gezichtsmaskertje aan te brengen omdat mijn huid wat droger is.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten