Garnier | Skinactive Hydra Bomb Tissue Mask Night


De Hydra Bomb maskers van Garnier ben je misschien al eerder tegengekomen om social media en blogs. Intussen zijn er al verschillende varianten te koop en sinds kort is er ook eentje voor ’s avonds. Aangezien ik dit nog niet eerder tegen gekomen was moest ik dit eens uittesten. Benieuwd of het mij goed bevallen is? Lees dan snel verder. 


Het Hydra Bomb Tissue Mask Night is een masker voor de vermoeide en gevoelige huid. Het masker is doordrenkt met een hydraterende formule, verrijkt met Hyaluronzuur, Diepzeewater en Korenbloem om de huidbarrière aan te vullen en te herstellen. Korenbloem is bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Hyaluronzuur kan tot 1000 x zijn gewicht aan vocht vasthouden, hydrateert tot 10 huidlagen en vermindert fijne lijntjes en rimpels. 





Ingrediënten:
Aqua / Water, Propylene Glycol, Glycerin, Arginine, Centaurea Cyanus Flower Water, Citric Acid, Coco-Betaine, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Lavandula Hybrida Oil, Limonene, Mannose, Maris Aqua / Sea Water, P-Anisic Acid, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Propanediol, Pvm/Ma Copolymer, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Parfum / Fragrance (F.I.L C235660/1).

Hoe te gebruiken?
Breng je het masker met de blauwe beschermfolie naar buiten gericht aan op gereinigde huid vlak voordat je gaat slapen. Zorg ervoor dat het masker mooi aansluit met de omtrek van je gezicht. Laat 15 minuten zitten. Na het verwijderen van het masker kan je het overgebleven serum inmasseren of verwijderen met een doekje. Op de verpakking staat dat je het masker niet mag ophouden tijdens het slapen. 




Meteen als ik het masker uit de verpakking haalde merkte ik dat er veel serum op zat en had een beetje schrik dat het zou beginnen druppen. Dit was gelukkig niet het geval. Zoals je op de foto kan zien sloot het masker heel mooi aan op mijn gezicht. Na het verwijderen voelde ik dat er nog heel wat serum op mijn gezicht zat en heb het wat verder ingemasseerd. ’s Ochtends voelde mijn huid heel zacht en gehydrateerd aan. Dit masker ga ik zeker nog aanschaffen. Het gaf mijn huid een echte oppepper.

Het masker is ook geschikt voor de gevoelige huidjes onder ons.

Het Hydra Bomb Tissue Mask Night is te koop bij de drogist en kost ongeveer € 3,00.


Reacties