Favorieten Februari


De maand is bijna weer voorbij en ik zette eventjes mijn favoriete producten van de voorbije maand op een rijtje. 


It Cosmetics Your Skin But Better CC Cream with SPF 50+ in Fair

Enkele jaren geleden ontdekte ik de CC cream van It Cosmetics tijdens een vakantie in NY. Sindsdien gebruik ik bijna uitsluitend deze CC cream omdat deze er zo natuurlijk uitziet maar toch goed dekkend is. De crème is heel creamy maar voelt niet zwaar aan op de huid. Daarnaast beschermt deze ook nog eens goed tegen UV stralen. Het is geen goedkoop product maar telkens ik het merk tegen kom koop ik toch een back-up omdat ik er zo tevreden over ben. 


Self Boost of Indulgence Masker 


Het Boost of Indulgence Masker van Self is een voedend gezichtsmasker gemaakt van 100% natuurlijke en vegan ingrediënten. Het geeft de huid een intense voeding en zorgt voor een diepe hydratatie zodat je je natuurlijke glow weer terugkrijgt. Daarnaast gaat het ook rimpels tegen. Het is speciaal ontwikkeld voor gevoelige, allergische en droge huid. Mijn huid voelt telkens super zacht aan na het gebruiken van dit masker. 


Nars Skin Deep Eye Palette 


Vorige maand stond dit palette al tussen mijn favorieten en ook deze maand heb ik het palette bijna dagelijks gebruikt. De variatie van de nude oogschaduwen met een matte, glanzende of metallic finish maken het leuk om dagelijks een mooi look te maken met slechts één palette. De pigmentatie is top en de kleurtjes blenden mooi uit. 


Nature’s Best by Cien Shampoo & Conditioner


Een tijdje geleden was deze vegan lijn met avocado olie te koop bij Lidl. De lijn richt zicht voornamelijk op beschadigd haar. De producten maken mijn haar lekker zacht en ik voel en zie ook dat het meer volume heeft. Ik weet niet of ze deze lijn nog verkopen anders kan ik zeker aanraden om eens uit te proberen.

Hebben jullie iets leuks gedaan of iets nieuws ontdekt deze maand?


Reacties

 1. Ik heb de douche olie uitgevonden voor mijn droge huid en draag nu wel slippers onder de douche

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk niet echt iets speciaal wat er voor mij uitspringt. Wel lekker veel gelezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik blijf zó benieuwd naar Self! Die witte kwast hoort bij het masker, toch? Ook echt een prachtig ding. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nieuwe primer ontdekt die goed werkt voor mijn huid. Ook ben ik geintroduceerd in de wereld van Droogshampoo.
  Toffe producten en ze klinken erg goed.

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was vandaag nog gaan kijken naar die avocado spul maar kon het helaas niet meer vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooi palette zeg!!! Nee ik heb helaas geen nieuwe ontdekkingen gedaan. Lijkt me wel weer heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi NARS palette! Het Self masker moet ik nog testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb niets nieuws ontdekt maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik er niet zo mee bezig ben! Daarom zijn blogs zoals deze heel handig.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten