Nars | Skin Deep Eye Palette


Voor kerst kreeg ik van mijn zus het prachtige Skin Deep Eye Palette van Nars kado. In mijn stash had ik al een mini palette van Nars en was natuurlijk benieuwd of ik van het Skin Deep palette ook zo tevreden zou zijn. Vandaag laat ik jullie dit mooie palette zien. 
Het Skin Deep palette bestaat uit 12 neutrale kleuren om de ogen en wenkbrauwen te definiëren en in de kijker te zetten. Het is het ultieme palet van nude oogschaduwen met een matte, glanzende of metallic finish gemaakt voor alle huidtinten. 


De oogschaduwen zijn verrijkt met de Pigment Powder Suspension technologie van NARS welke zorgt voor een ongelofelijk resultaat dankzij pigmenten die in een vloeistofbindsysteem zijn verwerkt om in één enkele streek een rijke, langhoudende en oogverblindende kleur te creëren. Bovenste rij: Taunt (mat crème), Sophia (mat koud bruin), Whipped (mat warm bruin) en Undressed (mat taupe bruin). Deze vier kleuren kan je ook als wenkbrauwpoeder gebruiken. Middelste rij: Bali (mat diep, neutraal taupe), Icon (glanzend roze goud), Basic Instinct (glanzend ijzig roze) en Coconut Grove (mat donkerbruin). Onderste rij: Centerfold (glanzend grijs beige), Calendar Girl (glanzend goudbruin), Faster Pussycat (metallic koper) en Unbuttoned (glanzend donkerbruin).Dit palette is op korte tijd één van mijn favoriete palettes geworden. De kleurtjes zijn goed combineerbaar. Ze zijn goed gepigmenteerd en blenden mooi uit. De oogschaduwen blijven ook de hele dag mooi op hun plaats zitten. Ze hebben wel wat fall-out, dus eerst goed je kwast afkloppen vooraleer je de oogschaduwen aanbrengt.

Het enige jammere aan het palette is de verpakking. De mat zwarte verpakking met roze gouden letters is prachtig maar wordt zo snel vuil en is moeilijk weer schoon te maken. Voor de rest is de grote spiegel heel handig. Zeker als je het palette meeneemt op vakantie.

Nars is in België te koop bij Parfuma.

Wat vinden jullie van deze kleurtjes? Kenden jullie Nars al?


Reacties

Een reactie posten