Op # December


Niet te geloven dat het jaar alweer om is. Ook in december hebben we heel wat producten opgebruikt en ik laat jullie vandaag zien wat er in onze prullenmand terecht gekomen is. 



Maskers:

Hema 1 minute Hair Mask
Een haarmasker met amandel en kokosnoot olie. Dit verzorgende masker maakte mijn haar lekker zacht en ruikt ook heel lekker.

Garnier Skinactive Hydra Bomb Eye Tissue Mask Green Tea & Hyaluronic Acid
Deze oogpaches voor de buitenste ooghoeken rehydrateren de huid en strijken kraaienpootjes glad. De patches voelden aangenaam aan op de huid en erna voelde mijn huid zacht en gehydrateerd aan.

Hema Polar Bear Sheet Mask
Een schattig masker met ijsbeer print verrijkt met komkommer en groene thee extract hydrateert en verzacht de huid. Het maskertje vond ik persoonlijk iets te klein voor mijn gezien. Voor de rest voelde het aangenaam aan op de huid en voelde mijn huid erna heel goed en zacht aan.

Sephora The Heating Mask
Dit masker wordt warm nadat je het aangebracht hebt. Voelt wel speciaal aan. Het uit de verpakking halen verliep niet zo vlot maar voor de rest viel het masker heel goed aan.

Patchology Flashpatch Restoring Night Eye Gels

Deze Eye Gels richten zich vooral op het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en vermoeide ogen. De gelpads bleven mooi op hun plaats zitten en erna voelde mijn huid lekker zacht aan.

Sephora The 2 in 1 Oil Mask
Ook dit vond ik een speciaal masker. Je moet de oogkleppen dichtlaten om zo je oogmake-up te verwijderen en ook de mondopening is heel smal. Het voelde een beetje raar aan maar na het masker kon ik heel gemakkelijk mijn make-up verwijderen en voelde mijn huid heel schoon aan.

Patchology Keep Smiling Moodpatch
Een lipmasker om de lippen zacht te maken en de hydrateren. Het masker rook heel lekker. Het viel de hele tijd van mijn lippen en daarom ben ik niet echt fan van lipmasker.

Patchology Perk Up Moodpatch

Deze oogpads vond ik niet zo fijn om te gebruiken. Ze gleden gemakkelijk weg waardoor ik ze snel beu was. Jammer want de oogmaskers van Patchology vind ik normaal heel fijn.

Bad/doucheproducten:


Isana Urea-Badesalz Kleine Auszeit
Badzout met kokos en vanillegeur. Het ruikt lekker maar vond het jammer dat het geen schuim gaf.

The Body Shop Rich Plum Bath Bomb
Deze bath bomb uit de kerstcollectie ruikt heel lekker en geeft het water een paarse kleur.

TreacleMoon Marsmallow Heaven
Deze douchegel ruikt heel zoet, helemaal mijn ding. Ik gebruikte deze vaak als badschuim omdat het zoveel schuim geeft.

TreacleMoon Sweet Apple Pie Hugs
Wanneer je deze douchegel gebruikt ruikt je hele badkamer naar appeltaart. Ik ben echt gek op deze geur en ga deze zeker nog aanschaffen.

Tetesept Eine Portion Liebe Badzout
Dit badzout met besjes en chardonnay druif rook zo lekker. Het water kreeg een rode kleur alleen vond ik het jammer dat er een schuim gevormd werd.

The Body Shop Peppermint Candy Cane Fragranced Shower Gel

Dit is echt een kerstgeur. Je hele badkamer ruikt naar muntsnoepjes. Heerlijk.

Balea It’s a Magical Time Badesalz

Dit badzout komt uit de adventskalender van Balea. De geur van bessen en vanilla is heerlijk en maakt het badwater roze.

Balea It’s a Magical Time Haselnuss Peeling
Een peeling die je voor je gezicht en lichaam mag gebruiken. Voor het lichaam bevat deze verpakking veel te weinig product. De peeling heeft een lekkere geur.

Balea It’s a Magical Time Urea Badeperlen

Van dit product ben ik niet echt tevreden Vond de geur niet echt lekker en het product zelf deed niet zo veel vond ik. 


Balea It’s a Magical Time Bade Konfetti
Nog een product uit de adventskalender waar ik niet echt over tevreden ben. De confetti zelf zag er leuk uit maar eens in het water werd het echt een vieze smurrie.

Rui:

SauBär Badestern Vanille
Een limited edition badster met de geur van vanille. Het bevat jojobaolie en zeezout. Het maakt het water wit/geel en verzorgt wat de huid van de kindjes. Jammer dat het geen schuim geeft, dat zou het nog leuker maken.

SauBär Tannenbäumchen

Een limited edition verpakking met 3 gekleurde kerstbomen die het water rood, groen of blauw kleurden. Echt iets voor Rui.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Oh jammer dat niet alles van de Balea advent producten in de smaak vielen. Ik moet ze nog proberen. Waar koop je de sephora maskers? Bestel je ze online via Frankrijk?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben benieuwd wat jij ervan zal vinden. Ik hoop ze bij Sephora in Aken.

      Verwijderen

Een reactie posten