Favorieten november


De voorbije maand heb ik weer heel wat leuke producten ontdekt. Mijn favorieten daaruit deel ik vandaag met jullie. Self Boost of Indulgence Masker 


Het Boost of Indulgence Masker van het Belgische beautymerk is een zacht en voedend gezichtsmasker gemaakt van 100% natuurlijke en vegan ingrediënten. Het geeft je huid een intense voeding en zorgt voor een diepe hydratatie waardoor je je natuurlijke glow weer terugkrijgt. Daarnaast gaat het ook nog rimpels tegen. Mijn huid heeft nog nooit zo zacht gevoeld na een maskertje en ik heb er al veel getest. Ik kan het alleen maar aanraden als je huid een boost kan gebruiken. 


Ziaja Gdanskin Oil Body Scrub Minstens één keer per week gebruik ik een scrub. Ik mocht de Gdanskin Oil Body Scrub uittesten. De scrub bevat geplette Sint Jacobsschelpen die ervoor zorgen dat je huid weer lekker zacht aanvoelt. De scrub laat ook een olielaagje achter wat je huid extra verzorging geeft. Mijn huid voelt erna lekker zacht aan en je voelt en ziet ook dat er een olielaagje achterblijft dat je huid extra verzorgt. 

Ziaja Cocoa Butter Haarmasker Naast een scrub gebruik ik ook regelmatig een haarmasker om mijn haar een extra boost te geven. Dit masker richt zich op droog en beschadigd haar. Het voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten en versterkt de haarvezels. Het zorgt er ook voor dat je haar gemakkelijk doorkambaar is. Je haar krijgt weer een natuurlijke, gezonde uitstraling. Het product zelf ruikt zo lekker. Mijn haar is na dit masker gemakkelijk te kammen. Het ziet er goed uit en heeft ook meer volume.

Zoeva Naturally Yours Palette Als laatste heb ik een make-up product. De voorbije weken heb ik bijna dagelijks naar het Naturally Yours Palette van Zoeva gegrepen voor mijn ooglooks. Het is is een neutraal palette voor kleurtjes voor elke dag. Het bevat 10 oogschaduwen met vooral nudekleurtjes maar ook enkele donkere kleuren in om je look wat opvallender te maken. Het palette bevat zowel matte als glanzende kleuren. Ze zijn goed gepigmenteerd en blenden mooi uit.

Hebben jullie de voorbije maand iets leuks gedaan of iets nieuws ontdekt?


Reacties

Een reactie posten