Talika | Instant Beauty Kit


Onlangs kreeg ik een leuk pakketje toegestuurd met daarin de Instant Beauty Kit van Talika. Een leuk kitje met gezichts-en oogmaskers die onmiddellijk de huid regenereren en detoxen. 





De Instant Beauty Kit bestaat uit 2 delen: het Hydraterend Bio Enzymen Masker en de Eye Therapy Patch regenereren de huid. Het Bubble Mask Bio-Detox en het Eye Decompress Masker zorgen voor een detox.

Bio Enzymen Masker Hydraterend

Het Bio Enzymen Masker Hydraterend is een diep hydraterend sheet masker met plantenextracten voor een gedehydrateerde huid die trekkerig voelt. Het is gemaakt van nanovezels die geproduceerd zijn door 100 % natuurlijke gisting. De biocellulose basis zorgt ervoor dat het masker als een tweede huid aanvoelt. De driedimensionale structuur bevat een hoge concentratie aan actieve ingrediënten die ervoor zorgen dat het masker gelijkmatig verdeeld wordt over het gelaat. Alpenbloemen zoals valkruid, gentiaan en absintalsem bevatten antioxidanten, helende en kalmerende eigenschappen. Hyaluronzuur hydrateert en verzacht de huid. 




Talika Eye Therapy Patch 


Deze oogmaskers testte ik al eens en daarvan kan je een uitgebreide review hier terugvinden. De gelachtige oogpatches zorgen ervoor dat rimpels gladgestreken worden en je weer een frisse blik hebt. Tarwekiemolie vermindert rimpels en fijne lijntjes. De regeneratieve eigenschappen van rozebottel olie en ceramiden, in combinatie met de effecten van voedende shea en avocado-olie verminderen de donkere kringen en wallen. En dit alles in 30 minuten. Goed om te weten is dat je de patches tot 3 keer kan hergebruiken. 




Talika Bubble Mask Bio-Detox

Talika Bubble Mask Bio-Detox is een masker dat het effect van vervuiling op de huid tegen gaat en de veroudering afremt. Om deze veroudering tegen te gaan, combineert masker actieve kool uit bamboe, probiotica afkomstig uit rijst en zuurstofhoudende microbelletjes welke de huid zuiveren, hydrateren en kalmeren. Na tien minuten zijn de poriën kleiner en de huid schoner en stralender. 





Talika Eye Decompress Masker

Ook dit oogmasker heb ik al eens getest en die review kan je hier lezen. Het is niet alleen een rustgevend masker voor de ogen maar een heel ontspanningsprogramma met bijhorende meditatie-podcast van 10 minuten voor de ziel. 




Ik vind de maskertjes van Talika heel fijn. De oogmaskers geven de huid onder mijn ogen echt een boost en laten mij er minder vermoeid uitzien. De gezichtsmaskers geven mijn huid een echte oppepper. Het bubbelmasker vind ik echt leuk om te gebruiken.



De Instant Beauty Kit kost ongeveer € 18 en is te koop in de apotheek of diverse webshops.

Gebruiken jullie vaak maskertjes?

Reacties

  1. Ik zou zo'n masker ook wel kunnen gebruiken tegen de veroudering.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zelf gebruik ik ze nooit;-) Maar hoe vind je ze in vergelijking met soortgelijke maskers?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan zeggen dat het niet uitmaakt of ze duur of goedkoop zijn. Ik heb al goedkope maskers getest die veel beter waren dan de duurste die ik gekocht had

      Verwijderen
  3. Die patches interesseren me wel. Fijn dat ze tot 3 keer gebruikt kunnen worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik eigenlijk nooit maskers. Maar toch maar eens gaan proberen, ben de jongste niet meer.😁

    BeantwoordenVerwijderen
  5. klinkt heerlijk en fijn dat ze meerdere keren gebruikt kunnen worden

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk altijd zo'n masker. geeft je huid gelijk een oppepper

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten