Sol de Janeiro | Coco Cabana Body Fragrance Mist


Tijdens de zomermaanden gebruik ik liever een body mist in plaats van een parfum. Na eentje van Kruidvat en van Sol de Janeiro met een gelijkaardige geur heb ik er nu eentje met kokosgeur gekocht, namelijk Coco Cabana van Sol de Janeiro.


De Coco Cabana Body Fragrance Mist is een all-over body en haarmist met de geur van kokosnoot, geroosterde praliné en warme vanille latte. Je mag de spray zowel op je lichaam, haar als kleding of lingerie gebruiken.
In Brazilië is een essentieel schoonheidsgeheim cheirosa (sheh-rō-zah), wat betekent dat je van zonsopkomst tot zonsondergang ongelooflijk heerlijk ruikt. Alle Sol de Janeiro-geuren belichamen de cheirosa-ervaring. Deze mist vermengt gourmand-tonen die heerlijk verleidelijk en onweerstaanbaar zijn.

Voor deze body spray heeft Sol de Janeiro zich laten inspireren door de ultieme Braziliaanse bombshell, Carmen Miranda, een internationale ster uit de jaren 1930-1950 en een symbool van de gouden eeuw van Hollywood. Ze luidde ook een eigen gouden eeuw van Brazilië in en zorgde ervoor dat de Braziliaanse muziek, dans en cultuur in de schijnwerper kwamen te staan zodat hele wereld er verliefd op werd. De Coco Cabana Cheirosa '39 geur werd genoemd naar 1939, het jaar waarin Carmen voor het eerst verscheen in wat haar kenmerkende fruithoed zou worden, ter vermaak van de wereld.

Ingrediënten:
SDA Alcohol 40B 190 Proof, Deionized Water, Fragrance, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane.

Zoals de meeste verpakkingen van Sol De Janeiro heeft ook deze body mist een doorzichtig flesje met witte dop. Door het flesje kan je zien dat het product een turquoise kleur heeft. Met de spray kan je het product gemakkelijk verdelen.

Een bodymist blijft minder lang hangen dan een parfum maar toch vind ik het veel fijner om een bodymist te gebruiken als het warm is. De Coco Cabana heeft een hele zoete geur. Het doet een beetje denken aan popcorn met caramel en een vleugje kokosnoot. Zalig. Echt een vakantiegeurtje.

De Sol De Janeiro Coco Cabana Body Frangrance Mist kost € 16,99 en is te koop bij o.a. Sephora en Douglas.

Gebruiken jullie tijdens de zomer een parfum of ook liever een body mist?


Reacties