Oximi | Mini-shoplog


Onlangs had ik een cadeaubon van Oximi gewonnen op Facebook. Vorige week gingen mijn zus en ik eens langs in de winkel in Edegem en vandaag laat ik jullie mijn aankoopjes zien.


Op de Ladies Night had ik kennis gemaakt met Apivita en de haar- en gezichtsmaskertjes waren mij zo goed bevallen dat ik er deze keer nog enkele gekocht heb. Ik kocht Pomegranate, Sea Lavender & Green Clay. De maskertjes kosten €3,50/stuk. Er zitten telkens 2 maskers in 1 verpakking. 


Van Apivita kocht ik ook een reisset met zonneproducten. In de set zit de Suncare Face & Body Sun Protection Milk, de After Sun Cooling Cream Gel en ook nog een Aloe gezicht maskertje. Deze set kost 20 euro maar er was een korting op waardoor ik maar € 14,00 betaalde.

Ik had wat keelpijn dus besloot ik om de keelpastilles van Apivita eens te testen. Een doosje kost € 5,55. Als laatste kocht ik een back-up van de Toleriane Ultra Eye van La Roche Posay. Vorige keer kocht ik er ook één en deze is intussen bijna op.

Van de maskertjes en de reisset mag je zeker nog een review verwachten. Nu maar hopen dat het snel weer mooi weer wordt zodat ik de zonneproducten kan testen.

Kenden jullie Oximi of Apivita al? Naar welk product zijn jullie benieuwd?


Reacties

  1. Ik ben wel benieuwd naar een review over de maskertjes en de reisset. Klinken als fijne producten. Super tof dat je de cadeaubon van Oximi gewonnen hebt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je gewonnen had. Ik vind Oximi echt een mooie winkel. Apivita is een leuk merk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten