Favorieten Februari


Vandaag heb ik mijn favorieten producten van de voorbije maand voor jullie op een rijtje gezet. 

Ziaja Duo-Fase Spray Conditioner


Normaal gezien gebruik ik altijd een gewone conditioner dus toen ik deze in spray vorm mocht uittesten was ik heel benieuwd. Je gebruikt deze op handdoekdroge of droge haren. Enkele maken sprayen en goed doorkammen zodat het product goed verdeeld is. Mijn haar heeft veel meer volume en glans en ziet er ook beter uit. Dit product ruikt ook heel lekker. 


Huangjisoo British Rose Hydrating Mask 

Een nieuw merk dat ik deze maand leerde kennen is Huangjisoo. Het British Rose Hydrating Mask hydrateert, kalmeert en verzacht de huid. Het sluit mooi aan op de huid en voelt heel aangenaam aan. Mijn huid voelde erna gehydrateerd en zacht aan. Ik ben heel benieuwd geworden naar de andere maskers van dit merk. 


Balea Sugar Scrub Peeling Brown Sugar & Chia 

De Sugar Scrub Peeling Brown Sugar & Chia bevat zoals de naam al zegt bruine suiker en chia-zaadextract suiker verwijdert op zachte wijze overtollige en dode huidcellen en reinigt de huid diep. De scrubdeeltjes zijn heel mild en zorgen ervoor dat mijn huid weer zacht en gereinigd aanvoelt. 


Tarte Rainforest of the Sea Sizzle Eyeshadow Palette

Tarte is mijn favoriet merk als het op make-up aankomt. Voor kerst kreeg ik een prachtig palette. Het limited edition Sizzle Eyeshadow Palette bevat 8 kleuren oogschaduw waarbij ze zich bij Tarte geïnspireerd hebben op de zonsondergang. De kleurtjes hebben een mooie pigmentatie en blenden goed uit, net zoals de andere oogschaduwen die ik van het merk heb.


Hebben jullie favorieten producten of iets leuks gedaan deze maand?

Reacties

Een reactie posten