Ziaja | Duo-Fase Spray Conditioner


Ondanks dat ik wekelijks een haarmasker gebruik kan ik toch nog last hebben van droog en beschadigd haar. Ziaja bracht hier onlangs een oplossing voor uit: de Duo-Fase Spray Conditioner. Ik was natuurlijk heel benieuwd en testte deze voor jullie uit. De Duo-Fase Spray Conditioner richt zich vooral op droog en beschadigd haar en haar dat beschadigd is door vele kappersbehandelingen. Het zorgt voor een actieve en diepe haar regeneratie. De conditioner voedt, versterkt en beschermt de structuur van je haar. Je haar gaat zachter aanvoelen en heeft weer glans. Daarnaast voegt het volume toe zonder dat het zwaar gaat aanvoelen. Het vergemakkelijk ook het kammen.

De actieve stoffen in deze Duo-Fase Spray Conditioner zijn bio-arganolie en tsubaki-olie.

Hoe te gebruiken?

Schudt de duo-fase conditioner goed voor gebruik. Spray wat product op droog of handdoekdroog haar. Kam het door om de conditioner goed te verdelen. Spoel het haar niet uit. 

Zoals de naam al doet vermoeden zit de spray conditioner in een pomp flacon waardoor je gemakkelijk het product kan verdelen over je haar.

Een spray conditioner had ik nog niet eerder gebruikt en ik was aangenaam verrast. Na het drogen van mijn haar met een handdoek heb ik wat van het product op mijn haar gespoten. De geur vind ik zalig. Nadat mijn haar helemaal droog was had het meer volume, glansde mooi en voelde heel zacht aan. Zelfs de dag erna zag mijn haar er goed uit. Al sinds de eerste keer dat ik het product gebruikte had het effect. Ik ben er dan ook heel tevreden over en ik kan het zeker aanraden.

De Duo-Fase Spray Conditioner kost € 5,49 voor een flesje van 125 ml.

Wat denken jullie van deze Duo-Fase Spray Conditioner?


Reacties

  1. Wat klinkt dit goed! Ik ben erg benieuwd naar de geur. Ik houd sowieso van lekkere geurtjes in m'n haar, dus dit zou wel eens een match kunnen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten