Favorieten Maart


De maand maart is voorbij gevlogen en ik leerde weer heel wat nieuwe producten kennen. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete producten van de voorbije maand zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Marc Jacobs Daisy Pop Eau So Fresh

Onlangs mocht ik mijn Marc Jacobs parfums weer aanvullen met de een nieuw geurtje Daisy Pop Eau So Fresh. Alleen al voor de leuke roze flacon zou je dit parfum kopen. De geur is heel fris en bloemig, ideaal voor deze tijd van het jaar.


Ik ben al jaren fan van de douchegels van Treaclemoon. Ze maken niet alleen de huid goed schoon maar ruiken ook nog eens lekker. Als je ze in bad gebruikt geven ze ook nog eens veel schuim. Frosted Candy Angel heeft dezelfde zoete geur als Snow Fairy van Lush, mijn favoriete geur van het merk. Ook deze ruikt echt heerlijk.


De Organic Face Night Balm is een nachtcrème om de huid te hydrateren en voller maken, de huidtextuur gladder en verfijnder maken, tekenen van vermoeidheid verminderen en de teint verhelderen. Het is een romige crème die gemakkelijk uitsmeert en intrekt. Mijn huid voelt ’s morgen heel zacht en gehydrateerd aan.

Miniso Fruity Series Eye Mask Banana

Ik vind het heel fijn om oogmaskertjes te gebruiken. Bij mijn laatste shopping tripje naar Eindhoven kwam ik Miniso tegen. Een winkel vol met leuke Aziatische spulletjes. Ik besloot om de maskertjes eens uit te proberen en dit oogmaskertje vond ik echt heel fijn. Blijf de hele tijd mooi op zijn plaats zitten en ruikt naar bananensnoepjes. De huid onder mijn ogen voelt heel zacht en gehydrateerd aan.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties