ON THE WILD SIDE | Organic Face Night Balm


Onlangs kreeg ik de Organic Face Night Balm van ON THE WILD SIDE toegestuurd. Ik kende het merk nog niet en testte de crème meteen uit. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder.


De Organic Face Night Balm is een smeltende, niet-vette nachtcrème met een hoge concentratie actieve ingrediënten die de huid hydrateren en voller maken, de huidtextuur gladder en verfijnder maken, tekenen van vermoeidheid verminderen en de teint verhelderen.

De Night Balm bevat Retinol Like van plantaardige oorsprong. Dit is een nieuwe generatie retinol, die zachter is en beter wordt verdragen dan conventionele retinol en die de celvernieuwing en collageenproductie stimuleert. Plantaardig hyaluronzuur staat bekend om zijn verstevigende werking. De beukenknop en het berkensap zorgen voor een betere celregeneratie, versterken de huidbarrière en verminderen oxidatieve stress. Rozenwater verheldert de teint. Pruimenolie en zoete amandelolie verzachten en voeden de huid.


Ingrediënten:

Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Aqua (Water), Sucrose Laurate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Domestica Seed Oil*, Sucrose Stearate, Lactobacillus Ferment, Parfum (Fragrance), Sodium Hyaluronate, Crithmum Maritimum Extract*, Betula Alba Juice*, Fagus Sylvatica Bud Extract*, Tocopherol, Lactic Acid, CI 77491 (Iron Oxides), Beta-Sitosterol, Squalene, Citronellol (*ingrediënten uit biologische landbouw)

Hoe te gebruiken?
Breng 's avonds 1 tot 2 pompjes aan op een schone huid, zowel gezicht als hals. Laat 's nachts inwerken.



De crème heeft een dikke, romige structuur die gemakkelijk uitsmeert en in de huid trekt en niet plakt. ’s Morgens voelt mijn huid lekker zacht aan. Dankzij het pompje kan je het product gemakkelijk doseren en is veel hygiënischer dan een potje. Ik ben aangenaam verrast door deze crème en ik ben heel benieuwd naar de andere producten van dit merk.

On The Wild Side is een merk van biologische, 100% natuurlijke cosmetica gemaakt in Frankrijk van ingrediënten afkomstig van wilde planten. Geen essentiële oliën, geen synthetische conserveringsmiddelen.

De Organic Face Night Balm kost € 47,00 voor een flacon van 30 ml.

Gebruiken jullie een nachtcrème? Kenden jullie dit merk al?

Reacties