Favorieten Februari

 

De maand februari is voorbij gevlogen en ik leerde weer heel wat nieuwe producten kennen. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete producten van de voorbije maand zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.Af en toe voeg ik een stapje toe aan mijn huidverzorgingsroutine. Ik mocht de 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid AHA Liquid Exfoliant van Paula’s Choice uitproberen. Dit is een is een lichte vloeibare exfoliant die de textuur en huidteint op milde wijze verbetert. De exfoliant is heel vloeibaar waardoor deze gemakkelijk uitsmeert en snel intrekt. Soms is het afwachten of mijn huid er op gaat reageren en dat deed het hier gelukkig niet. Mijn huid voelt zacht en glad aan.

Sephora Collection Exfoliating Body Granita Argan

ik vind het heel fijn om mijn huid af en toe te scrubben. Een tijdje geleden kwam ik bij Sephora de Exfoliating Body Granita tegen. De scrub heeft een heerlijke warme geur. De scrubdeeltjes zijn niet te hard en maken mijn huid toch lekker schoon en zacht.

Cent Pur Cent Crème de la Crème in Moelleux

Deze crème oogschaduw in moussevorm had ik al een tijdje liggen tot ik onlangs besloot om deze eens uit te proberen. Sindsdien gebruik ik deze oogschaduw bij bijna elke ooglook. De crème heeft een zachte structuur die gemakkelijk aan te brengen is en die je goed kan uitsmeren en blenden. De pigmentatie is mooi. De crème oogschaduw blijft ook de hele dag mooi op zijn plaats zitten en kruipt niet in de lijntjes.

Umberto Giannini Banana Butter Shampoo & Conditioner

Bij Kruidvat kwam ik onlangs ik de Banana Butter Shampoo & Conditioner van Umberto Giannini tegen. Ik kende het merk niet maar de naam van de producten sprak mij enorm aan. Oh en het feit dat de producten naar bananensnoepjes ruiken ook natuurlijk. De combinatie van beide producten maakt mijn haar niet alleen goed schoon maar ook nog eens lekker zacht. Ik ben aangenaam verrast.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties