Op # November

 

De maand november is weer bijna voorbij en dan laat ik jullie kijken in mijn beautyprullenmand. De voorbije maand heb ik niet zoveel producten opgebruikt. Benieuwd of die producten top of eerder een flop waren? Lees dan snel verder.


Make-up:


Cent Pur Cent Les Yeux Purs Eye Makeup Remover Mini

Deze oogmakup remover verwijdert gemakkelijk al je makeup, zelfs je mascara. Ik vind deze heel fijn om te gebruiken. Droogt de huid ook niet uit. Ik heb al een back-up klaarliggen.

Haarverzorging:


Nuxe Hair Prodigieux Le Shampooing High Shine Shampoo
Deze shampoo van Nuxe heeft hun gekende Prodigieux geur en die ruikt echt zalig. Mijn haar voelt schoon en zacht aan en ruikt ook nog eens lekker. Ik vond het een hele fijne shampoo om te gebruiken.

Maskers:


Cent Pur Cent Mini Clay Mask - Masque Radiant
Een natuurlijke roze kleimasker dat onzuiverheden verwijdert, vergrote poriƫn vermindert, vroege tekenen van veroudering en een ongelijkmatige teint verbetert. Na het verwijderen voelt mijn huid schoon en zacht aan.

Cien Callus Remover Foot Mask Socks
Een voetenmasker dat eelt verwijdert en ervoor zorgt dat je voeten weer zacht aanvoelen en ze verzorgt. De sokken waren zeker groot genoeg voor mijn maatje 41 maar jammer genoeg bleven de stickers om de sokken dicht te plakken niet kleven. Mijn voeten voelen nu heel zacht aan.

Cent Pur Cent Plumping Masque Magique
Een gezichtsmasker met retinol dat er voor zorgt dat je huid er weer beter uitziet. Het masker voelde aangenaam aan op de huid alleen het stukje tussen de neus en lippen was te groot en dat vond ik wat vervelend. Ik heb het bijgeknipt en daarna geen probleem meer. Mijn huid voelde zacht en gehydrateerd aan.

Bad/doucheproducten:


Cien Brazilian Breeze Shower Gel
Een douchegel met een warme, zomerse geur die de huid goed schoon maakt en niet uitdroogt. Ik kocht deze op vakantie. Jammer dat ze deze hier niet bij Lidl verkochten.

Allerlei:


Kruidvat Oh My Hair Gummies
Haarvitamines die ervoor zorgen dat mijn haar er gezond uit ziet. Ik gebruik deze al maanden.

White Barn (Bath & Body Works) Merry Cookie Gentle Foaming Hand Soap
Hier zijn we alle drie grote fan van de schuimende handzepen van B&BW. Ze maken niet alleen je handen goed schoon maar ze ruiken ook nog eens heerlijk.

Sol De Janeiro Brazilian Crush Body Fragrance Mist

Deze body mist ruikt echt heerlijk en doet denken aan een strandvakantie. De geur bevat een mix van pistache en karamel. De geur van een body mist blijft minder lang hangen dan een parfum maar ik gebruik dit tijdens de zomer maanden vele liever dan een parfum.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties