Nuxe | Hair Prodigieux Le Shampooing High Shine Shampoo


Onlangs won ik op een wedstrijd op de Instagrampagina van Pharmamarket.be waarbij je de Nuxe Hair Prodigieux Le Shampooing High Shine Shampoo kon winnen. Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze shampoo en hoe deze bevalt. Benieuwd? Lees dan snel verder.


De High Shine Shampoo is ontstaan uit de expertise van Laboratoire Nuxe op het gebied van plantaardige oliën en wast en parfumeert het haar op subtiele wijze met de mythische geur van Huile Prodigieuse.

De shampoo bevat 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong waaronder gefermenteerde roze camelia olie. Dankzij het fermentatieproces heeft de roze camelia olie versterkte, herstellende en voedende eigenschappen zonder de haarvezels te verzwaren. Daarnaast bevat deze ook een wasbasis van natuurlijke oorsprong, welke 4 oppervlakteactieve stoffen van natuurlijke oorsprong bevat en van verschillende types om een goede reinigingsefficiëntie en een goede tolerantie te combineren. De shampoo is geformuleerd zonder siliconen en sulfaten.


Ingrediënten:
Aqua/Water, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Chloride, Lauryl Glucoside, Glycol Distearate, Parfum/Fragrance, Glycerin, Sodium Benzoate, Camellia Japonica Seed Oil, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cellulose, Cellulose Gum, Caramel, Benzoic Acid, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Linalool, Citronellol, Limonene, Geraniol [N5402/A].

Hoe te gebruiken?
Breng de Hair Prodigieux Shampoo aan op nat haar, in de hoofdhuid masseren en goed uitspoelen.

De shampoo heeft de typische Prodigieux geur van Nuxe en ruikt echt heerlijk. Het product met melkachtige structuur schuimt veel en mijn haar ziet erna goed schoon uit. Het is gemakkelijk doorkambaar en voelt heel zacht aan. Ik ben aangenaam verrast door deze shampoo. Door de geur alleen al was ik verkocht, hahaha.

De Prodigieux Le Shampooing kost € 15,90 en is te koop bij o.a. Pharmamarket.be.

Welke shampoo gebruiken jullie?

Reacties

  1. Wat leuk dat je deze shampoo hebt gewonnen! Mooi kleurtje en hij klinkt ook heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten