Lush | Christmas 2023


Niet lang na de Halloween collectie kwam ook de Kerstcollectie online. Ik spotte enkele leuke dingen en vulde mijn winkelmandje. Benieuwd wat ik allemaal kocht? Lees dan snel verder.


Snow Fairy Lush Melt € 8,50


Net als bij de Halloweencollectie zit er ook bij de kerstcollectie een Lush Melt. Je kan deze zowel in je bad als in een oliebrander gebruiken. De Melt heeft de zoete bubblegumgeur van Snow Fairy. Dit product bevat biologische cacaoboter die de huid hydrateert en Perzische limoenolie die verfrist. Ik ga ze zeker op beide manier eens gebruiken aangezien er 8 stukjes zijn.

Magical Santa Bath Bomb € 6,50


Natuurlijk mocht de kerstman niet ontbreken in de kerstcollectie. Santa zorgt voor een spektakel van allerlei kleuren in je badwater. De poederige zoete en citrusachtige mix van Siciliaanse citroen- en rozenhoutolie zorgen voor een zachte geur, terwijl bietensap, frambozen- en kurkumapoeders dit product mooie, natuurlijke kleuren geven.

Reindeer Bubble Bar € 7,50


Hoe leuk is dit rendiertje? Deze schattige bubble bar zorgt voor een zacht kersenschuim. Het bevat Iers mospoeder wat de huid zacht maakt. Amandelolie voegt zoete kersennoten toe en benzoëhars geeft warme, vanillesuikertonen. Maïszetmeel verzacht dan weer het badwater.

Groovy Fairy Bath Bomb € 5,00


De Groovy Fairy Bath Bomb is een roze elfje met zoete Snow Fairy-vibes dat zorgt voor een heerlijk schuimend bed met een zoete geur. Het elfje bevat Perzische limoenolie om je stemming te wekken. Synthetische musk zorgt voor een zoete geur. De plasticvrije glitter is niet schadelijk voor waterwegen.

Snowy Bath Bomb € 6,00


In de winter kan een sneeuwman niet ontbreken. De Snowy Bath Bomb laat al je zorgen wegsmelten dankzij een bad vol citroengras en lavendel. Citroengrasolie geeft je mood een boost, lavendelolie zorgt ervoor dat je gaat ontspannen en kalmeren. Maïszetmeel verzacht het badwater. Deze bath bomb werd gemaakt met plastic-vrije glitters die niet schadelijk zijn voor waterwegen.

Catch Me If You Can Bath Bomb € 6,50


Hoe schattig is dit gingerbreadkoekje? Het is een vrolijke en sprankelende badtraktatie dat zorgt voor een mix van blauw en geel in je bad terwijl plasticvrije glitters het water laten glinsteren van goud. De pittige geur van limoen en zoete wilde sinaasappelolie verfrist en verfrist, terwijl fair trade biologische cacaoboter en extra vierge olijfolie de huid hydrateren en verzachten.

Snow Fairy Bath Bomb € 7,50


Een bath bomb met mijn favoriete Lushgeur Snow Fairy moest ik natuurlijk ook eens uitproberen. De bath bomb zorgt voor roze, lichtblauw en wit badwater met glitters en een geweldig zoete suikerspin-geur. Iers mos poeder en maïszetmeel verzachten de huid en het badwater. Amandelolie voegt zoete kersennoten toe en benzoëhars warme, vanillesuikernoten.

Butterbear Bath Bomb € 4,50


Dit schattige beertje koop ik elk jaar opnieuw voor mijn zoontje omdat het zorgt voor een zacht, hydraterend bad. Fair Trade biologische cacaoboter verzacht de huid, Ylang ylang werkt opwekkend en veganistische synthetische muskus voegt een zoete geur toe

Strawberry Santa Foaming Shower Wash € 8,00


Volgens mij is de Foaming Shower Wash iets nieuws en dat wou ik natuurlijk graag uitproberen. Je gebruikt de Foaming Shower Wash door er een stukje af te breken en te mengen met water tot een pasta. Masseer deze scrub over je natte huid en spoel daarna goed af.

Amandelolie hydrateert de huid, tapiocaparels en gemalen rijst verwijderen droge huidcellen en maken de huid weer zacht en laat deze glanzen. Aardbeienpoeder voegt een heerlijke aardbeiengeur toe. De Shower Wash is gemaakt met synthetische mica waar geen kinderarbeid aan te pas komt.

Hebben jullie iets uit de kerstcollectie van Lush gekocht?

Reacties

  1. Hier word ik vrolijk van! Ik heb nog geen bestelling geplaatst, maar binnenkort komt die er zeker aan. Sowieso zal ik een aantal Snow Fairy producten bestellen, zo'n heerlijke geur.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten