Lush | Halloween 2023

 

Toen ik eind augustus toevallig zag dat de Halloweencollectie van Lush al online stond plaatste ik meteen een bestelling. Er waren veel nieuwigheden en de keuze was moeilijk. Benieuwd wat er allemaal in mijn winkelmandje belandde? Lees dan snel verder.


Ghostie Bath Bomb € 6,50


De Ghostie Bath Bomb laat een regenboogspoor achter in het water met citroengrasgeur en spooky geknetter. Citroengras-, citroen- en limoenolie komen op magische wijze samen om een opwekkende en frisse citrusgeur te creëren.

Screaming Banshee Bath Bomb € 4,50


De Screaming Banshee Bath Bomb zorgt voor een bad in zoute tranen van de huilende Banshee en haar felgekleurde vogels die appels eten van een buitenaardse boom. Ze laat het blauwe water knetteren. Zoete appelpoeder, grapefruit en amandel essentiële oliën creëren een fris en fruitig aroma om je op te beuren, terwijl fijn zeezout de huid zacht maakt.

Magic Potion Bath Bomb € 8,00


De Magic Potion Bath Bomb zorgt voor heldere kleuren in je bad, terwijl je geniet van knetterend water met warme, kruidige en fruitige noten. Voor deze bath bomb liet de uitvindster van het product Michelle zich inspireren door haar jeugd in de tuin om bloemen, bladeren en nog veel meer te verzamelen om "toverdrankjes" te maken. Knettersnoepjes voegen auditieve stimulatie toe, opwindende ylang ylang kalmeert stemmingen en brandnetelpoeder brengt de huid in balans.

Jason’s Mummy Bath Bomb € 5,50


Jason’s Mummy Bath Bomb laat je bad oplichten. Grapefruit- en mandarijnoliën verfrissen en verheffen je geest, terwijl maïszetmeel je huid laat zacht aanvoelen.

Screamo Bath Bomb € 6,50


De Screamo Bath Bomb is geïnspireerd door Edvard Munch's Scream en zorgt voor kobaltblauw water met amandel-kersengeur. Maïszetmeel verzacht het badwater en je huid, terwijl yang ylang- en amandelolie een sappig kersenaroma creëren.

Bat Art Bath Bomb € 7,00


De Bat Art Bath Bomb zorgt voor donker bat-water met betoverende glitters, opwekkende citrusnoten van Siciliaanse citroen- en groene mandarijnolie en de geur van rozemarijn en salie. Maïszetmeel verzacht de huid en het water.

Pumpkin Crumble Bubble Bar € 9,50


De Pumpkin Crumble Bubble Bar zorgt voor romig, pompoenoranje water en stimuleert je zintuigen met noten van citrus en pittige jeneverbes. Fair trade cacao- en sheaboter verzachten en kalmeren de huid, terwijl essentiële citrusoliën de stemming stimuleren. Pompoenpuree maakt de huid soepel.

Bonehead Bubble Bar € 8,50


De Bonehead Bubble Bar zorgt voor een kalmerend blauw schuimbad met uitmuntend frisse, verkwikkende bubbels. Fijn zeezout verzacht de huid terwijl groene muntolie je zintuigen stimuleert, zodat je koel, kalm en fris uit bad komt. Maïszetmeel verzacht het badwater.

Lord Of Misrule Bubble Bar € 8,50


De Lord Of Misrule Bubble Bar is gemaakt met een bedwelmende mix van verwarmende zwarte peperolie, kruidige Sumatraanse patchouli en een vleugje zoete vanille.

Pumpkin Spice Aroma And Bath Melt € 8,50


De Aroma And Bath Melt kan je zoals de naam al doet vermoeden zowel in je bad als in een oliebrander gebruiken. Je breekt gewoon een stukje af en laat deze smelten in het warme water of een oliebrander. De melt bevat een mix aan geuren van suiker, specerijen en alles wat lekker is. Kaneelblad-, kruidnagel- en pompoenzaadolie geeft je alle heerlijke geuren van je favoriete herfstbaksels en verwarmende lattes. De fair trade organische cacaoboter uit Dominicaanse Republiek, Peru of Sierra Leone hydrateert je huid als je het in bad gebruikt natuurlijk, samen met de verzachtende en kalmerende aanraking van organische jojoba-olie. Kruidnagelolie stimuleert de huid. Ik ga beide manieren eens proberen om te ontdekken welke het lekkerste ruikt of het fijnste is.

Hebben jullie de Halloween

Reacties

  1. Wat een leuke verzorgingsproducten voor Halloween, ik zie me al in oranje water zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat hebben ze dat superleuk gedaan in het Halloween thema. Ik wou maar dat er een winkel bij mij in de buurt was!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke Halloween collectie! Ik vind dat kroontje echt super schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, wat ontzettend grappig zeg! Zouden mijn kinderen helemaal geweldig vinden, want die zijn helemaal in to Halloween!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Woehoeee jaaaaa alleen maar liefde voor Lush en wat is hun Halloween collectie weer leuk!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die Ghostie Bath Bomb ziet er leuk uit en klinkt ook als heel fijn! Love citroengras en geknetter. Sommige andere dingen zien er wat te griezelig uit voor mij, hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke Halloween bad producten heeft lush ontworpen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wat een heerlijke en leuke Halloween collectie van Lush weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb niet zoveel met Halloween, maar voor Kerst staat er alvast een mega bestelling klaar, haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten