Garnier Skinactive | Hyaluronic Cryo Jelly Anti-Fatigue Eye Patches

 

Een tijdje geleden kon je hier een review lezen van het Hyaluronic Cryo Jelly Anti-Fatigue Tissue Mask van Garnier Skinactive. Onlangs kwam ik hier de Eye Patches van tegen en die moest ik natuurlijk ook uitproberen. Benieuwd of deze ook zo goed bevallen zijn? Lees dan snel verder.


De Hyaluronic Cryo Jelly Anti-Fatigue Eye Patches zijn gelvormige ooglapjes met 4% Glycerine, Hyaluronzuur en Menthol. Ze hebben een verkoelende formule van -7°C*, waardoor de temperatuur van de huid onmiddellijk wordt verlaagd, de vermoeidheid minder zichtbaar wordt en de barrièrefunctie van de huid wordt versterkt. Ook wallen lijken zichtbaar verminderd waardoor je er meteen veel frisser uitziet.

Ingrediënten:
Aqua / Water, Glycerin, Propanediol, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Ci 19140 / Yellow 5, Ci 42090 / Blue 1, Cucumis Sat I Vus Fru It Ex Tract / Cucumber Fruit Ex Tract, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Hydrox Yace Tophenone, Menthol, Phenoxyethanol, Pvm/Ma Copolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Sodium Polyacrylate Starch, Xanthan Gum. (F.I.L. Z70014840/1).


Hoe te gebruiken?
Breng de patches op een gereinigde huid en laat ze 15 minuten inwerken. Verwijder de patches en masseer zachtjes het overtollige serum in of verwijder het met een wattenschijfje.


De oogmaskers bevatten veel serum waardoor ze heel aangenaam en fris aanvoelen op de huid. Ze blijven ook de hele tijd mooi op hun plaats zitten. Je voelt eigenlijk amper dat je de pads op hebt. Na het verwijderen voelde de huid onder mijn ogen heel zacht en gehydrateerd aan. Ik vond ze heel fijn om te gebruiken.

Alle internationale producten van Garnier zijn goedgekeurd door Cruelty Free International onder het Leaping Bunny Program. De eye patches hebben een veganistische formule en bevatten geen dierlijke ingrediënten of bijproducten.

Gebruiken jullie soms een oogmasker?

Reacties