Op # Oktober

 

Oktober is ook weer bijna voorbij en deze maand heb ik wat meer producten opgebruikt dan in september. Benieuwd of die producten top of eerder een flop waren? Lees dan snel verder.


Gezichtsverzorging:Urtekram Nordic Beauty Blown Away Micellar Water
Een heel fijn micellair water dat mijn make-up goed verwijdert en mijn huid schoon laat aanvoelen en uitzien. Mijn huid voelt erna ook helemaal niet droog aan.

Haarverzorging:


Glorie Professional Shampoo met Shea Butter en Olijfolie
De shampoo met shea butter en olijfolie richt zich op beschadigd, droog haar zelfs het haar dat blootgesteld geweest is aan chemicali├źn of hitte. De shampoo reinigt mijn haar goed en zorgt ervoor dat het er weer gezond uitziet en zacht aanvoelt. Ik ben heel tevreden over deze shampoo.

The Beauty Mask Company Thermo-Turban Haarmaske
Een intens voedend en verzorgend haarmasker. In het kapje zit zeker voldoende product voor lang haar. Dankzij de sluiting blijft het kapje ook heel goed op zijn plaats zitten. Na het uitspoelen voelde mijn haar heel zacht aan en was het gemakkelijk doorkambaar. Ik kocht dit bij Rossmann in Aken.

Maskers:


Sephora Caffeine Eye Masks
Ik vind de oogmaskers van Sephora heel fijn om te gebruiken. Ze bevatten veel serum, blijven mooi op hun plaats zitten. De huid onder mijn ogen voelt erna altijd heel zacht aan.

Balea Hydrogel Augen Pads
Oogpads met hyaluronzuur, passievrucht extra en cafeïne. Ik vond ze heerlijk om te gebruiken. Gemakkelijk aan te brengen en blijven mooi op hun plaats zitten. De huid onder mijn ogen voelt erna ook heel zacht aan. Ik heb intussen al nog een back-up gekocht.

Sephora Nourishing & Soothing Face Mask

Een gezichtsmasker met kokosnoot extract dat de huid goed voedt en zacht maakt. Ik gebruik al jaren gezichtsmaskers van Sephora en ben er altijd heel tevreden over. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan.

Balea Hydrogel Augenpads
Oogmasker met hyaluronzuur, ‘wolkenblumenextrakt’ (geen idee wat dat is en kan het ook niet terugvinden) en niacinamide. Deze regenboogpads voelden goed aan op de huid en blijven mooi zitten. De huid onder mijn ogen voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan.

Lululun One Night Facial Mask BLUE
Dit gezichtsmasker zorgt ervoor dat je huid weer gaat stralen. Het masker zelf voelde en zag er dikker uit dan de andere gezichtsmaskers die ik gewoon ben. Het voelde wel heel aangenaam en verfrissend aan op de huid en zorgde ervoor dat deze ging stralen. Ik vond het een heel fijn masker om te gebruiken.

Sephora Skin Perfecting & Radiance Face Mask

Een gezichtsmasker met extract van blauwe bessen en hyaluronzuur. Het voelde heel verfrissend aan op de huid. De fruitige geur was heel subtiel.

Brown Powder to Clay

Een gezichtsmasker waarbij het poeder met water moet mengen om zo een kleimasker te bekomen. Ik was een beetje teleurgesteld. Op de voorkant van de verpakking staat een andere gebruiksaanwijzing dan op de achterkant waardoor ik teveel water gebruikt heb en het masker te lopen was. Mijn huid voelde ook na het verwijderen droog en trekkerig aan.

Cadea Vera You Have The Mon-Key To My Hear Tuchmaske
Een gezichtsmasker met bananenextract, maracuja-olie en hydro-power-komplex. Het masker voelde heel aangenaam en verfrissend aan op de huid. De geur van banaan was heel subtiel. Mijn huid voelde erna wel heel zacht aan.

Cadea Vera Magic Tree Hydrogel Augenpads
Oogpads in de vorm van vallende steren met hyaluronzuur, marshmallow en vanilla-extract. De pads bleven mooi op hun plaats zitten. Ik had wel een zoete geur verwacht maar die is mij niet meteen opgevallen. De huid onder mijn ogen voelde heel zacht aan. Ik vond ze wel heel fijn om te gebruiken.

Balea Chai Latte Tuchmaske
Een gezichtsmasker met thee-extract, amandelolie en chai latte geur. Het masker bevatte veel serum en het product drupte er net niet af, gelukkig maar. Wel een heel verfrissend masker met een zachte zoete geur. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd en zacht aan.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties