Glorie Professional | Haarproducten


Onlangs mocht ik een leuk pakketje ontvangen met allerlei producten van Glorie Professional. Ik kende het merk nog niet en dat maakte me net heel nieuwsgierig. Vandaag laat ik jullie enkele producten uit hun haarverzorging zien. Benieuwd hoe ze bevallen zijn? Lees dan snel verder.

Glorie Professional Keratine Olie Treatment – €12.99


Het Keratine Olie Treatment is een behandeling voor beschadigd, dun en fijn haar dat is blootgesteld aan chemicaliën of hitte en gaat pluis en statisch haar tegen. Daarnaast beschermt de haarolie ook tegen haarbreuk en gespleten haarpunten. De formule is verrijkt met kokos-, hazelnoot en olijfolie om het haar optimaal te hydrateren en verzorgen. De olie laat geen plakkerig of vettig laagje achter en laat je haar lekker ruiken. Deze behandeling laat je haar er niet alleen gezond en verzorgd uitzien maar zorgt ook voor extra volume en zijdezacht haar met een natuurlijke glans.

Ingrediënten:
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, C12-15 Akyl Benzoate, Hydrolyzed Keratin, Fragrance, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Olea Europea (Olive) Fruit Oil, Corylus Avellana (Hazelnut) Seed Oil.

Hoe te gebruiken?
Breng een kleine hoeveelheid haarolie aan op de haarpunten en vermijdt hierbij de wortels en hoofdhuid. Er wordt aangeraden om niet teveel olie te gebruiken want dan krijg je vettig haar. Uitspoelen is niet nodig. Je mag de olie dagelijks gebruiken.

Deze olie heeft een heerlijke zoete smaak. Dankzij het pompje kan je het product gemakkelijk doseren want je hebt niet veel product nodig. Ikzelf gebruik de olie enkel op de puntje. De olie plakt niet op je handen of je haar. Mijn haar ziet er gezonder uit.

Glorie Professional Golden Ratio Organic Haarolie – €12.99


De Golden Ratio Organic Haarolie is een behandeling voor droog, dof, futloos en beschadigd haar. De haarolie is verrijkt met acht verschillende oliën: amandel,- avocado,- camelia,- jojoba,- kokos,- marula-, olijf-, en tea tree olie. Deze combinatie beschermt het haar tegen haarbreuk en gespleten punten, hydrateert het haar en geeft het meer volume. Daarnaast voorkom de olie pluis en statisch haar en laat het weer glanzen. De haarolie laat geen plakkerig of vettig laagje achter.

Ingrediënten:
Dimethiconol, C12-15 Akyl Benzoate, Fragrance, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil.

Hoe te gebruiken?
Ook van deze olie hoef je slecht een kleine hoeveelheid aan te brengen om de haarpuntjes en zeker niet uitspoelen. Door de olie regelmatig te gebruiken krijg je het beste effect.

Hoe lekker ruikt deze olie, echt zalig? Ik gebruik slechts één pompje en breng het product aan op de puntjes van mijn haar. Het ziet er niet vettig uit en plakt ook niet. De olie laat mijn haar er mooier en gezonder uitzien.

Glorie Professional Shampoo met Shea Butter en Olijfolie – €11.99


De shampoo met shea butter en olijfolie richt zich op beschadigd, droog haar zelfs het haar dat blootgesteld geweest is aan chemicaliën of hitte. De shampoo reinigt niet alleen het haar grondig op milde wijze maar helpt het ook te herstellen waardoor je haar er weer gezond gaat uitzien en zacht aanvoelt. Het product heeft een intens hydraterende werking zonder het haar te verzwaren. Daarnaast wordt ook nog de vochtbalans geregeld en voorkomt het pluizig en statisch haar. De shampoo heeft een verfrissende en opwekkende geur die de hele dag blijft hangen.

Ingrediënten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Acrylates Copolymer, Polyquaternium-7, Propylene Glycol, Amodimethicone; Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Glycol Distearate (and) Cocamide MEA, Styrene/Acrylates Copolymer, Polysorbate 20, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Europaea (Olive) Oil Fruit Oil, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Ethylglycerine; Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Fragrance.

Hoe te gebruiken?
Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op vochtig haar. Masseer de shampoo in totdat het goed schuimt, vanaf de wortel tot aan de punten door het haar. Daarna goed uitspoelen. Je mag deze shampoo dagelijks gebruiken.

De shampoo vind ik heel fijn om te gebruiken. Het product schuimt goed en maakt mijn haar ook goed schoon. Mijn haar voelt erna ook heel zacht aan.

Cream Wax Zero Shine – € 7,99


De Cream Wax Zero Shine is een wax met speciale formule waardoor het eenvoudig is om losse plukjes haar weg te werken, het haar strak naar achteren te fixeren of gewoon in model te brengen. De wax heeft een romige textuur, medium hold en matte afwerking. De aromatische en poederachtige geur zorgt ervoor dat je haar langdurig aangenaam ruikt.

Ingrediënten:
Aqua (Water), Ceteareth-25, Beeswax, Petrolatum, Sodyum Polyacrylate, Glycerin, Benzyl Alcohol and PPG-2 Methyl Ether (and) 2-Bromo-2-Nitropropane-1.3 Diol (and)Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum, BHT.

Het was eigenlijk de eerste keer dat ik wax gebruikte en ik was aangenaam verrast. Ik heb het tot nu toe voornamelijk gebruikt om babyhaartjes weg te werken wanneer mijn haar in een staart is en daarvoor kan ik het zeker aanraden. De wax ruikt ook heerlijk.


Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door de producten van Glorie. Ze zijn heel fijn in gebruik en ruiken ook nog eens lekker.

De producten van Glorie Professional zijn te koop op Elithair.nl.

Kenden jullie dit merk al?

Reacties

  1. Ik kende dit merk ook nog niet, maar de producten klinken in ieder geval fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten