Favorieten September

 

De maand is weer voorbij gevlogen en ik heb heel wat leuke producten leren kennen en gebruiken. Ik zette mijn favorietjes voor jullie op een rijtje.De Moisturizing Body Lotion is een geparfumeerde vocht inbrengende lotion met een frisse, smeltende textuur die snel door de huid wordt opgenomen en haar de hele dag zacht en gevoed laat aanvoelen. Deze body lotion ruikt echt heerlijk. De geur doet meteen aan vakantie denken. Mijn huid voelt na gebruik heel zacht aan.

Cent Pur Cent High Protection Sunscreen for Face by Nomige

De High Protection Sunscreen for Face by Nomige is een zonnecrème met een tintje die zich aanpast aan je huid. De crème is gemakkelijk uit te smeren en ziet er heel natuurlijk uit. Dit product voelt ook heel aangenaam aan op de huid.


Het RESIST Triple Active Total Repair Serum is het eerste product van Paula’s Choice dat ik gebruikt heb en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Het serum zorgt ervoor dat mijn huid heel zacht en glad aanvoelt. Ik heb geen last van onzuiverheden. Het is gemakkelijk uit te smeren, trekt snel in en plakt niet.

Balea After Sun Shampoo & Conditioner 2in1

Vorig jaar tijdens de zomer heb ik deze 2in1 shampoo en conditioner leren kennen en ik was er zo tevreden over dat ik ook dit jaar een tube gekocht hebt. Maakt je haar goed schoon en doorkambaar. Oh en deze ruikt ook naar vakantie.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties