Favorieten April

 

De maand is weer bijna voorbij en dan is het tijd om mijn favoriete producten van de voorbije maand op een rijtje te zetten. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Clay And Glow Vitamin C Serum

Sinds enkele weken gebruik ik het Vitamin C Serum van Clay And Glow. Het serum bevat heel wat ingrediënten waardoor mijn huid gaat stralen. Het ziet er niet alleen goed uit maar voelt ook goed aan. Dankzij het pipet kan je het product goed doseren, het smeert gemakkelijk open en het trekt niet in. Het serum plakt ook niet. Ik was aangenaam verrast en ga dit product zeker blijven verder gebruiken.


De laatste tijd heb ik bijna elke dag terug het Naturally Yours Palette van Zoeva gebruikt en dat kan je wel zien aangezien ik al bij enkel kleuren de pan gebruikt heb. De pigmentatie is top en ze blenden mooi uit. De oogschaduw blijft ook de hele dag mooi op zijn plaats zitten.

Bath & Body Works Twisted Peppermint Shower Gel

Deze Shower Gel schuimt niet alleen goed maar ruikt ook nog eens heerlijk. Het bevat een mix van verse pepermunt, gesuikerde sneeuw en vanille botercrème. Je ruikt echt de munt zoals van een candy cane. Het is een geurtje van de feestdagen maar dat maakt mij niet uit. De Shower Gel met aloe en vitamine E verzorgt de huid en droogt deze niet uit. Mijn huid voel na het douchen lekker zacht en schoon aan.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Setting Spray

Wanneer ik make-up op heb gebruik ik altijd een setting spray zodat mijn make-up er langer, mooi en natuurlijk op blijft zitten. De spray vernevelt mooi op de huid en laat mijn makeup er egaler uit zien.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties