Bear Fruits | Coconut Moisture & Hydration Hair Mask & Hair Cap

 

Een tijdje geleden kon je hier een review lezen over het Detangle & Shine Strawberry Hair Mask & Cap. Ik was hier zo tevreden over dat ik bij mijn laatste bezoekje aan Kruidvat een andere variant besloot mee te nemen. Deze keer ging ik voor de Coconut Moisture & Hydration Hair Mask & Hair Cap. Benieuwd of deze net zo goed bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Coconut Moisture & Hydration Hair Mask & Hair Cap richt zich op droog haar en zorgt voor een diepe conditionerende en voedende verzorging waardoor je haar gezonder, glanzend en gevoed wordt.

Het masker is verrijkt met kokosolie, wat voor een intense hydratatie en voeding zorgt. Daarnaast maakt dit ingrediënt het haar ook zacht en glad. Aloë Vera heeft zowel hydraterende als regenererende eigenschappen.


Ingrediënten:
Aqua, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Isopropyl Alcohol, Parfum, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Histidine, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Butylene Glycol, Magnesium Nitrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ecklonia Radiata Extract, Zea Mays Silk Extract, Orchis Mascula Flower Extract, Cocos Nucifera Fruit Extract, Alcohol Denat., Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.

Hoe te gebruiken?
Voordat je het haarmasker aanbrengt moet je je haar wassen. Breng daarna het masker aan van het midden van je haar tot aan de puntjes. Doe het leuke kapje aan en laat 30 minuten zitten. Daarna mag je het kapje verwijderen en je haar grondig uitspoelen.



Hoe leuk is dit kapje in de vorm van een kokosnoot? Het aanbrengen van het masker verliep heel vlot en er zit zeker voldoende product in voor iemand met lang haar. Na het verwijderen van het kapje en het uitspelen van het masker voelde mijn haar niet alleen heel zacht aan maar het was ook gemakkelijk te doorkammen. Ik vond het een heel fijn masker en zou het zeker nog opnieuw aanschaffen.

Het Coconut Moisture & Hydration Hair Mask & Hair Cap kost € 3,99 en is te koop bij Kruidvat.

Gebruiken jullie regelmatig een haarmasker?

Reacties